Vad är Solar Power Energy?

Solenergi energi är ett resultat av att köra absorberas solljus genom ett system som syftar till att skapa elektriska strömmar eller överföra värme. Som en av flera förnybara energikällor utforskas in the 21st Century, många experter tror att solenergi energi har potential att bli en viktig faktor i att ersätta ohållbara användningen av fossila bränslen. Solenergi energi är redan i drift i världen, i tysthet med ren, gott om energi från solen och använda den till värme och prylar makt, hem, företag och även hela samhällen. Det finns två huvudsakliga former av solenergi energi: solvärme och solceller. Båda använder är för närvarande föremål för mycket forskning och upptäckter i tillkomsten av den globala uppvärmningen och en försvinnande leverans av fossila bränslen. För förnybar energi fås från solen kan behandlas för att göra vad som helst att andra former av värme och el kan hantera. Eftersom solen är en ganska pålitlig energikälla på soligare platser, gör solenergi energi en viktig aktör i den framtida energiförsörjningen teknik och användning. är Termisk solenergi energi som används för att generera värme. Vanligtvis hittas i sol-uppvärmda pooler, varmvattenberedare, och hem värmesystem, värmeenergi fungerar genom att absorbera värme från solen och överföra den till ett annat medium. En grundläggande värmekraft system som används för varmvattenberedare består av absorberande solceller anslutna till rör, i vilka vätska eller kylarvätska kan cirkulera. När solen värmer paneler panelerna i sin tur värma cirkulerande vatten, som sedan kan överföra värmen till hushållsvatten. I sol pooler, kan små skivor sitta på vattenytan, absorberar solljus och överföra värmen till poolvattnet.

För mer expansiv solenergi energiproduktion, solcellssystem spelar in. Solcellssystem omvandlar solljus till energi genom användning av solpaneler. När solljuset träffar paneler, elektroner i panelen materialet upphov till en upprörd och studsa ytterligare panel lager. Talan av elektronerna skapar en elektrisk ström, som sedan kan kanaliseras genom en invertering av system och används precis som alla andra el. Det är ett vanligt misstag att tro att solcells-kan genereras energi endast användas medan solen skiner. De flesta solcellsanläggningar använda batterier som kan lagra solenergi under hela dagen, så att det kan användas även när solen inte är ute. Solceller solenergi energi är en viktig teknik, eftersom den kräver solljus snarare än värme. Detta innebär att svalare klimat fortfarande kan generera solenergi så länge de får tillräckligt med ljus från solen.

Även solenergi snabbt i popularitet, men ligger en relativt liten källa av världens makt. Vissa länder, som Spanien, Japan, Australien och USA, gör stora ansträngningar för att införliva solcellssystem i stor skala rutnät makt för att minska användningen av fossila bränslen. Ändå småskaliga sol näten är också att bli populär installation i nya och modifierade hem. I USA enbart vissa uppskattningar tyder på att över 10. 000 bostäder är nu till stor del eller helt köra på solenergi energi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.