Vad är en Private Pilot?

En privat pilot är en person med tillstånd att driva ett flygplan. Privat piloter får flyga olika flygplan som enmotorigt flygplan, helikoptrar, segelflygplan och varmluftsballonger. Oavsett flygplan en pilot lär sig att flyga i kommer att avgöra vilken klass och certifiering av flygplan han har licens att flyga. Det finns vissa stödberättigande och utbildningskrav för någon att få en privat flygcertifikat.

För att bli en privat pilot, måste en person vara 16 år för att driva ett segelflygplan eller en ballong och måste vara 17 år för alla andra flygplan. En flygning fysiska, som inkluderar en syn och hörsel kontroll krävs för att få en tredje klassens medicinska som kommer att möjliggöra en studerande pilot flyga. Dessutom måste en person vara skickliga på att läsa, skriva, tala och förstå engelska. En student pilot måste också klara ett allmänt test luftfarten kunskap efter att ha fått en loggbok rekommenderas av en flyginstruktör. Innan ett rida licensiering kontroll skall den studerande pilot även få flygutbildning i klassen och kategori av luftfartyg han önskar få sin licens i och har tillräckligt solo erfarenhet i samma flygplan.

Föremålet för markinstruktioner och flygutbildningen emot av en studerande pilot regleras av Federal Aviation Regulations (FAR: s) som läggs fram av Federal Aviation Administration (FAA). En student pilot försöker bli en privat pilot kan få kunskap för att klara nödvändiga prov i ett antal olika sätt. En del studenter väljer att självständigt studera hemma, medan andra tar en strukturerad privat skola pilot motiveringen att kan vara allt från två dagar till tre månader.

FAA kräver att alla studerande piloter lära sig vissa saker medan man i ett flygplan, till exempel, starter, landningar, märklig inställning, nödlandningar, långsam flygning, etc. Det tar oftast minst tio timmars flygutbildning för att täcka alla de frågor innan en studerande pilot är redo att solo, eller flyga utan en instruktör. Men oftast kommer det att ta närmare 20 timmar innan en studerande pilot har sin första solo flygning.

Efter en studerande pilot kan solo flygning måste han göra en lång solo längdskidåkning och tre starter solo och landningar från en kontrollerad och okontrollerad flygplats. När eleven piloten har uppfyllt alla sina krav och passerar hans check rida, kommer han att få sin privata flygcertifikat. När en elev är en privat pilot, är han inte kan få betalt när de utför andra passagerare, men han kan välja att dela kostnaderna för bränsle. För att hålla en privat flygcertifikat måste piloten få en flygning granskning utförs av en FAA kontrollera flygare vartannat år och hålla sig uppdaterad om sina medicinska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.