Vilka är de olika kardiologi Karriär?

Det finns många kardiologi karriär som omfattar ett antal delområden inom kardiologi studier som innehas av läkare. Men området är inte bara begränsat till läkare-personer som är intresserade i kardiologi karriär kan vara medicinska assistenter, medicinska tekniker eller tekniker, sjuksköterskor, läkare sjuksköterska och läkare assistenter. Huvudområden kardiologi, som skulle kunna anställa någon av dessa utbildad sjukvårdare, är splittrade mellan kardiologi och Hjärt-och thoraxkirurgi. Dessutom finns det en åtskillnad, i de flesta fall mellan människor som arbetar i kardiologi /hjärtkirurgi och pediatrisk kardiologi /barn Hjärt-och thoraxkirurgi.

Människor som planerar att arbeta som läkare i vuxen kardiologi använder normalt tre år efter att bli läkare lära sig om inre medicin innan du tar på en tre år kardiologi hemvist. De som stannar vid tre år är inne på samma hemvist är vanligtvis helt enkelt kallar kardiologer, och skulle troligen att arbeta i läkarens kontor med patienter som behöver undersökning och medicinska ingrepp. Kardiologer har möjlighet att specialisera sig på vissa typer av åtgärder eller provning, även om det bör noteras att inte alla läkare specialisera sig och de kan fortfarande utföra många av de prov eller förfaranden subspecialists kardiologi gör. Dessutom en läkare som specialiserat sig ytterligare kan ha en blomstrande praxis och behandla patienter som inte nödvändigtvis behöver läkarens område specialitet.

Med ytterligare studier, kan en läkare bli en echocardiologist och hans /hennes karriär kanske mest omfatta studier och utföra ekokardiogram (sonogram eller ultraljud av hjärtat), som kan utföras direkt på bröstkorgen, eller med hjälp av ett Doppler examen i matstrupen, som kallas transesophageal ultraljud (TEE). En annan kardiologi karriär som kan bli ett område med specialitet är interventionell kardiologi. Interventionella kardiologer får mest expert på att utföra ett förfarande som hjärtkateterisering och eventuella utvidgning av venerna genom ballong angiografi eller genom stentbehandling.

Däremot electrophysiologists är mest expert på att diagnostisera rytmproblem i hjärtat och behandla dem. Behandlingen kan innehålla kateter som når hjärtat att avlägsna eller bli av vävnad som orsakar arytmier. Andra kardiologer specialiserade på kärnkraft kardiologi och är expert på utförande av tester som stresstester som kan diagnostisera olika typer av hjärtsjukdom eller skada.

Samma underspecialiteter upprepa i pediatrisk kardiologi, men vägen och fokus är något annorlunda. Barn kardiologer avsluta läkarutbildningen och sedan tävla en treårig vistelse i pediatrik. En treårig vistelse i pediatrisk kardiologi följer detta och beslutet att föra en specialitet kan betyda en till två års studier. Hjärt-kirurger följer olika utbildningsvägar också lära allmän kirurgi först, innan specialiserade på kardiologi eller barnkirurgi och sedan Hjärt-och thoraxkirurgi.

Utbildad vårdpersonal stödja någon praxis kardiologi och karriärer kardiologi finns för akut vård eller barn utövare sjuksköterska. Vissa läkare assistenter kan specialisera sig på detta område. Intensivvård sjuksköterskor skulle kunna fungera särskilt i hjärt-enheter och har därmed kardiologi karriärer. En mängd olika tekniker och jobb teknikern bli kardiologi careers också. Det finns ekokardiogram tekniker, till exempel, som har utbildats i radiologi och fått avancerad utbildning i att utföra ekokardiogram, som sedan granskas av läkare.

I kirurgiska de ytterligare kardiologi karriär inte mindre olika. Sjuksköterskor, läkare assistenter och sjuksköterskor kan hjälpa kirurger eller narkosläkare som huvudsakligen arbetar i hjärt fall. Framför allt sjuksköterskor arbetar ofta i pediatrisk kardiologi kirurgi som ett ytterligare lager av kommunikation mellan kirurger och familjer som har barn som kräver kirurgiska ingrepp. Rörelsens rum är också fylld med en rad olika kirurgiska assistenter och sjuksköterskor.

Det är ganska uppenbart att se att det finns många kardiologi karriärer. Vilka är av störst intresse kan bero på den enskilde och hur mycket tid det skulle ta att träna för varje jobb. De som överväger att Hjärt-och thoraxkirurgi eller helt enkelt någon läkare hjärt specialitet kan räkna med att ta år bemästra de färdigheter som behövs. Även om dessa arbetstillfällen sitta högst upp på löneskalan, finns det också bra att betala kardiologi yrken som kräver mindre utbildning, som är registrerade vård eller eko-teknik. Många tycker dessa områden arbetsområden ganska intressant, och vet deras arbete är avgörande för utövandet av denna medicinska området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.