Vilka är de olika Computer Karriär?

En karriär i datorer kan vara mycket givande och spännande. Detta fält lockar ofta personer som har ett intresse för elektronik, matematik och problemlösning. För att avancera inom dataområdet, en kandidatexamen eller högre ofta krävs. Några av de olika typer av dator karriärer hårdvara ingenjörer, analytiker system och webbdesigners.

Datorhårdvara ingenjörer vanligtvis arbetar inom olika områden som sysslar med hårdvara. De vanligtvis forskning, design och utveckla ny hårdvara och stödja kringutrustning såsom centralenheter (CPU) och skrivare för att bättre tillgodose behoven för ett företag eller en kund. Vid sidan av andra uppgifter, testa de brukar och se till att alla hårdvara komponenter arbetar korrekt och är säkra. Dator karriär på detta område kan hittas med tillverkarna hårdvara, telekom och teknologi konsultföretag. En kandidatexamen i datateknik, elektroteknik eller datavetenskap normalt rekommenderas för denna karriär.

System analytiker vanligtvis hjälper till att utforma, testa och utvärdera datorsystem som lokala nätverk (LAN) och data kommunikationssystem. Deras uppgift är att se till att alla funktioner i nätverket fungerar så anställda kan ansluta till Internet och ta emot e-post eller någon annan typ av elektronisk kommunikation. Eftersom datornätverk är sprang av hårdvara och mjukvara, ett system analytiker vanligtvis måste ha kunskaper om båda områdena. Företagen ser typiskt för människor som har kandidatexamen i datavetenskap eller hantering informationssystem (MIS). Dator karriär på detta jobb sökvägen kan hittas över hela världen inom alla typer av privata och offentliga företag.

webbdesigners brukar ansvarar för att utveckla, designa och hantera webbplatser. Förutom att ha kunskap om datorer och teknik, de vanligtvis måste också utbildad inom grafisk design. En stor utmaning för en webbdesigner kan skapa en webbplats som tilltalar rätt konsumentgrupp. Även hemsidan i allmänhet ska vara enkelt att navigera och användarvänligt. Blivande Webbdesigners normalt bör söka en kandidatexamen i datavetenskap eller grafisk design.

Dator karriär finns i alla typer av industrier och företag runt om i världen. Med rätt utbildning och på praktik, framtida sökande bör kunna konkurrera och hitta rätt arbete för dem. Vanligtvis de centrala kvar i detta område är att stanna nuvarande och kunniga om alla nya och framtida tekniska förändringar. Eftersom tekniken fortsätter att förändras och växa, bör efterfrågan på arbetskraft inom detta område fortsätter att öka, också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.