Vilka är de olika Bokföring jobb?

Det finns tre olika typer av bokföring jobb: starta eget litet företag, som arbetar för en revisionsbyrå, och undervisning. En bokhållare är ansvarig för förvaltningen av räkenskaperna för ett företag eller företag. De är oftast anställda av små till medelstora företag och kan fylla i alla redovisningskrav, med undantag för en revision, som skall fyllas i av en revisor.

För att vara berättigad till bokföring jobb behöver du en examen eller utbildning i bokföring eller redovisning. Antagning till dessa program krävs gymnasiet hp inom redovisning, matematik, datateknik och engelska. Förutom en bokföring certifikat kan kandidaterna ansöka om certifiering. På konkurrensen, bokhållaren nu har erkänt bevis som garanterar dess den sökandes kunskaper i bokföring.

Den vanligaste källan till bokföring jobb är att öppna eget företag. Det första steget är att registrera ditt företag med rätt myndigheter. Nästa steg är att få kunder. Detta kan ske genom annonsering,

affärskontakter eller hänvisningar.

En mycket populär metod är att ha en två-stegs plan. I det första steget, att få arbete med en redovisningstjänster företag. Lär känna kunder och revisorer. När du är redo att öppna en egen firma, låta kunder och din arbetsgivare vet. Om de var nöjda med ditt arbete kommer de att ge hänvisningar och klienter kommer till dig.

Det finns ingen konflikt, eftersom redovisningstjänster företag vanligtvis inte tillhandahåller bokföringstjänster. Istället handlar de om revision, redovisning produktion och skatt arkivering. Om bokföring tjänsterna tillhandahålls av någon utbildad i deras metod, bör det finnas mindre arbete för dem att göra.

Om du väljer att arbeta för en redovisningstjänster företag, tar sig tid att lära sig nya färdigheter och utöka din roll. Volontär att arbeta med svåra klienter eller för att slutföra komplexa review. Dessa processer kommer att skapa nya expertområden och förbättra dina kunskaper bör du bestämma att öppna en egen bokföring företag.

bokhållare kan bli instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser för redovisning studenter och andra bokhållare. För att bli en instruktör, många bokhållare fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i bokföring jobb detalj-orienterade, noggrann och trivs med att arbeta självständigt. Även om det finns en viss grad av socialisering när du blir en bokhållare, att den mesta av arbetet ensam. Om du gillar en arbetsmiljö och interaktion med andra människor, leta efter positioner i en redovisningstjänster företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.