Vad gör en administrativ chef göra?

Även känd som ett "kontor chef," en administrativ chef övervakar den administrativa verksamheten i ett företag eller en organisation. En administrativ chef får övervaka den administrativa personalen i ett kontor, såsom receptionister, arkivering kontorister, sekreterare, eller verkställande assistenter. Han eller hon kan också vara den enda person som tillhandahåller administrativt stöd till en särskild enhet, avdelning eller företag eller en organisation som helhet.

Förutom att utföra allmänna administrativa uppgifter såsom arkivering, är datainmatning, korrespondens, schemaläggning tider och möten, och frågor Fielding, en administrativ chef normalt ansvarar för genomförandet och förvaltningen av ett företag eller organisations administrativa system. Denna typ av förvaltning kan omfatta sådana uppgifter som koppleri och förvalta budgeten för kontorsmaterial, genomföra företagets eller organisationens register och dokumentationssystem hämta, övervaka driften av kontorsutrustning, såsom kopieringsapparater, skrivare och faxar, och hantera kalendern och tidsplan för en eller flera chefer.

Eftersom administrationen är integrerad till driften av alla företag och organisationer, en administrativ chef position kan hittas i praktiskt taget alla branscher. Även erfarenhet inom ett liknande generellt är att föredra som företag eller organisationer som söker chefer, är ytterst viktigt placeras normalt på tidigare erfarenhet inom administration. Om till exempel två personer som ansöker om en administrativ chef position med en pappersförråd företag kommer företräde normalt ges till den kandidat med en gedigen meritlista av administrativ erfarenhet, jämfört med den kandidat med en bakgrund inom pappers-utbudet branschen som kan ha färre administrativa färdigheter.

Som ett företag eller en organisation växer, så också gör sitt behov av administrativt stöd och förvaltning. För titeln "" sekreterare var en gång använts som en övergripande term för att beskriva de flesta administrativa befattningar, växande företag och organisationer idag ofta kräver en rad administrativa personal för att hantera det ansvar som en integrerad del av kontor administration. Oavsett om en administrativ chef övervakar annan personal inom kontor, han eller hon kan fortfarande anses vara den första point-of-kontakt för allmänna kontor förfrågningar inom ett företag eller en organisation. Om en administrativ chef är anställd på ett kontor som inte har en personalavdelning, han eller hon kan också ansvara för att nyanställd läggning, inklusive hantering av avtal, handlingar löner, dels genomgång nya medarbetare på verksamheten i företag eller organisation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.