Hur väljer jag det bästa Dental School?

När människor söka bästa tandläkarhögskolan de vanligtvis kommer att göra mycket individuellt val utifrån tillgänglighet, betyg, där de vill leva, och vilken typ av program de vill göra. Det finns många tandläkare världen över och de kan var och en har något olika krav för upptagande. Det viktigaste människorna främst ska leta efter är att skolorna är ackrediterade av vad regionala styrelse är nödvändig. Gå en tandläkarhögskolan utan ackreditering kan betyda att det är omöjligt att få en licens och utöva verksamhet som tandläkare.

Det finns listor med förmodade bästa tandläkare, och dessa är ofta baserade på rykte, val i undervisning och möjligheter till praktik. Topp tio listor, särskilt på platser som USA kommer inte vara den bästa skolan för alla. En tandläkarhögskolan med ett extremt gott rykte kan välja och vraka bland de behöriga sökande, vilket lämnar en hel del studenter ur leken om de inte har oklanderlig betyg eller provresultat eller om de inte har deltagit i ett fyraårigt universitet som är välkänt.

Även om det kan besvära vissa människor om de inte kan göra den till en topp tio skola, det finns gott om utmärkta tandläkarhögskolan placeringar som inte är lika kända. Vissa människor uppmanas att skicka endast en ansökan till en skola som är nog för långt utom räckhåll akademiskt.

Välja inom rimlig förväntan om godkännande innebär då flera faktorer som kan beaktas. Eleverna kan ta hänsyn till läge och de vill studera i närheten av hemmet, eller de kan trivas i en annan del av landet, eller i ett annat land. Dem som studerar utanför hemlandet bör se över alla program deltog kommer att accepteras när det gäller att få en licens.

Det hjälper också att veta vilka typer av program en skola erbjuder. De som är intresserade av att specialister eller mer komplicerade procedurerna vill hitta skolor där praxis inom dessa områden garanteras. Vissa människor ser på undervisning tandläkare i framtiden istället för att bara öva den på patienter, och de bör hitta program som skulle stödja denna ambition. Uppenbarligen de som vill extra utbildning inom områden som endodontistry, barntandvård, kosmetisk tandvård eller andra, måste hitta skolor som kunde erbjuda dessa inriktningar.

En annan sak att tänka på är kostnaden. Program kan variera i pris, och välja den mest eller minst dyrt är inte alltid klokt. Blivande studenter bör överväga vilka belopp tandläkarhögskolan åsamkas och jämföra olika program för att se vilka som är de mest lämpliga eller som erbjuder rimliga medel för att återbetala lån. Skolor som har gott om stipendieprogram kunde anses också, eftersom man undviker vissa eller alla låneskulden är en avundsvärd mål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.