Hur blir jag en industriell Elektriker?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en industriell elektriker: eftergymnasial utbildning, relaterade yrkeserfarenhet, certifiering och fullfölja processen anställningsintervju. En industriell elektriker ansvarar för installation, provning, felsökning och reparation industriell elektrisk utrustning. Denna typ av elektriker arbetar i tillverkande företag, gruv och stål, samt för de avdelningar underhåll av stora institutioner.

Människor som är mekaniskt benägna skicklig på att arbeta med verktyg, och har utmärkt hand-till-öga-koordination med största glädje i denna typ av roll. Även om detta karriär har traditionellt sett varit mansdominerade, ett ökande antal kvinnor utbildning för att bli industriell elektriker. Dessa typer av elektriker kan krävas för att arbeta natt och skift helgen, men väl kompenseras. Många stater har riktlinjer om vem som kan bli ombedd att utföra elarbeten, särskilt begränsa vissa uppgifter till licensierade elektriker.

Det finns två alternativ för att få den utbildning som krävs för att bli en industriell elektriker: eftergymnasial utbildning eller en lärling. Elektriker utbildningsprogram finns tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Dessa program är vanligtvis två till tre år lång, och fokusera på som omfattar både teori och praktiska aspekter av det här jobbet.

Hero program tar oftast längre tid, eftersom eleverna arbetade heltid och går i skolan på en deltid. För en lärling är den stora majoriteten av inlärning gjort på jobbet. Klassrummet del av programmet omfattar teorin bakom den normala elektriska förfaranden. Även om lärlingen programmet tar längre tid ger detta alternativ största möjliga förtjänst, vilket kan vara en mycket viktig faktor.

Relaterade arbetslivserfarenhet erhålls genom on-utbildning på arbetsplatsen som en del av de industriella elektriker utbildning eller genom en lärling program. När du fyller en arbetsförmedling, kandidater har en möjlighet att praktisera kunskaper som lärs ut i klassrummet och få både erfarenhet och referenser. Prata med intagningarna rådgivare om vilken typ av program som arbetsförmedling finns.

Industriell elektriker är ett hantverk, och regleras av regeringen. Alla elektriker måste fylla i ett intyg undersökning för att bli en gesäll elektriker. Undersökningen är oftast flervalsfrågor och är utformad för att testa grundläggande kunskaper om kandidaten.

Under anställningsintervju processen att bli en industriell elektriker, tar sig tid att förbereda sig för intervjun. Tänk på en lista med vanliga intervjufrågor och förbered dina svar i förväg. Vissa arbetsgivare kommer att ha ett kort test av en elektriker kunskaper som en del av intervjun. Ta din tid och fokusera på fastställande av problemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.