Hur blir jag en Field intendent?

väg att bli ett område som föreståndare kräver i regel en kombination av utbildning och arbetslivserfarenhet. En stor majoritet av människor som vill följa denna karriär har haft en rad progressiva positioner arbetar som fälttekniker, arbetsledare och chefer. Han eller hon normalt är på höjden av sin karriär och har innehaft en ledande befattning under en tid.

Inom vissa branscher, skall de sökande framgångsrikt har genomgått eftergymnasial utbildning inom ett visst område för att bli en område föreståndaren. Detta krav oftast finns i teknisk-eller teknik-industri. Exempelvis måste ett fält superintendent inom olje-och gasindustrin är en certifierad ingenjör. Ta dig tid att se över de akademiska meriter som krävs för att arbeta i din bransch att välja. Tänk på att många område superintendent positioner som inte särskilt kan ge utbildning krav, men sökande förväntas ha erfarenhet av befattningar som endast kan uppnås med den nödvändiga utbildningen.

I allmänhet är en grundexamen eller examen i företagsekonomi eller humaniora utmärkt utbildning för att hjälpa dig att bli ett område som föreståndare. Det primära fokus för dessa utbildningar är att utveckla färdigheter i kommunikation, forskning, analys och kritiskt tänkande. Alla dessa kunskaper utgör tillsammans grunden för att bygga en karriär. Många återvänder till skolan på en deltid att genomgå tilläggsutbildning i företagsledning eller branschspecifika program. Det är mycket vanligt att kandidater som vill bli ett område som föreståndare för att få en magisterexamen i företagsekonomi (MBA).

Erfarenhet är viktigt att bli ett område som föreståndare. De typer av erfarenhet som krävs vanligen kan delas in i två områden: ledning och föremål expertis. Erfarenhet normalt erhålls på en arbetsledande ställning, med en eller två direkta rapporter. I vissa företag är den organisatoriska strukturen platt. I denna situation kan tillsynsmyndigheterna erfarenhet erhållas genom volontärarbete.

karriär möjligheter när du blir ett område som föreståndare ingår direktör, företagsledning, och område föreståndare. Alla dessa lägen erbjuder oftast högre ersättning, men är mycket krävande. Ta dig tid att förbereda dina färdigheter och kvalifikationer så att när denna typ av position blir tillgängligt, är du en allvarlig utmanare.

Människor som upplever den största framgång i denna roll är naturligtvis utåtriktad, tycker om att arbeta med en rad olika människor, och som en utmaning. Det primära fokus för denna ståndpunkt är problemlösning och konflikthantering. Som ett resultat av relationer och kommunikation är viktiga i denna roll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.