Hur blir jag en Elementary Teacher?

Folkskola lärarna arbetar traditionellt med barn i åldrarna fem och tio. De måste lära en mängd olika ämnen, från matematik till läsning och allt däremellan. Den typiska folkskollärare inte bara undervisa akademiska ämnen. I dagens värld, tjänar de elementära lärare ofta som en surrogatförälder, rådgivare, DISCIPLINEN och sjuksköterska. Många som väljer att bli grundskolan lärare delta i en fyra års college för att få ut en kandidatexamen i grundutbildning.

Efter fullgjord allmän utbildning och kurser som rör undervisning tekniker och metoder, kommer den blivande läraren komplett elev undervisning. Student undervisning är en möjlighet för framtiden läraren att få praktisk utbildning i ett klassrum under ledning av en erfaren elementära lärare. Under denna tid lär sig eleven läraren verkligen hur det är att arbeta med barn på daglig basis.

Han eller hon drar nytta av övervakningen av de erfarna elementära lärare som ger råd, uppmuntran och praktiska tips om hur man hanterar ett klassrum. Efter avlagt student undervisning, tjänar den framtida lärare en examen i grundutbildning. Han eller hon måste sedan ta en examen för att tjäna staten certifiering som ett klassrum lärare.

En del personer med college grader beslutar sig för att bli lärare efter att ha arbetat flera år i en annan karriär område. Beslutar att byta yrkesinriktning, gäller de för ett alternativ certifiering program. Om utvald till programmet, får dessa framtida utbildning yrkesverksamma accelererade utbildning i grundskolan när de arbetar som lärare i klassrummet. Efter avslutad alternativ certifiering programmet tar de en certifieringsexamen för att bli certifierade lärare i det land där de arbetar.

Dagens grundskola lärare konfronteras med en mångfald av studenter som kommer från olika bakgrund och förmågor. Det är deras jobb att övervinna hinder för att lära eleverna och förbereda dem för framtiden. Grundskola lärare skall ha en affinitet för barn. De måste vara kreativa och hantera stress på ett effektivt sätt. Det är också viktigt för dem att ha bra organisation färdigheter som de kommer att behöva en sådan talang på daglig basis.

En grundläggande lärare bör vara beredd att jonglera olika uppgifter och ansvarsområden, även med arbete hem på kvällen. Många lärare tillbringar en stor del av sina egna pengar på klassrummet leveranser eftersom de flesta skolor har inte råd att ge dem en stor summa pengar för klassrummet material. Även om jobbet som en folkskollärare är utmanande, är det en givande karriär för dem som vill göra en positiv skillnad i unga människors liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.