Vad gör Craft Brewers göra?

Craft bryggerier bryggning proffs som använder traditionella metoder i ölbryggning. Den öl de producerar tenderar att vara dyrare än massproducerade öl på grund av ytterligare komplikationer av processen och det faktum att produktionskapaciteten i en farkost bryggeri är begränsade i förhållande till ett storskaligt bryggeri. En del människor tror att deras öl också har en överlägsen konsistens och smak. Craft bryggerierna arbete över hela världen, tillämpa sina färdigheter i en rad olika inställningar.

Den exakta definitionen av en "båt bryggeri" kan variera, beroende på var man är, som kan definitionen av "traditionella" metoder. Vissa människor hävdar att farkosten bryggerier arbetar endast med mältat korn, humle, vatten och jäst, medan andra påpekar att tillsats av etanol i form av ej mältat korn är en del av många traditionella öl med ett sekel eller mer av historien. inte Dessutom kan traditionella ölsorter också kompletteringar såsom sockerarter som är avsedda att ändra karaktär öl.

Craft öl är ofta pastöriserad, och de kanske inte ens filtreras. Som ett resultat kan de få ett grumligt utseende på grund av rester som lämnats kvar efter bryggningen. Dessa öl får inte heller ändras med gaser som är utformade för att hålla dem stabila i fatet eller flaska. Dessa egenskaper gör att farkosten öl kräver speciell hantering i händerna på bryggeriet och efter det att de lämnar bryggeriet så att de behåller sina egenskaper.

Craft bryggerierna kan göra en mängd olika stilar av öl, och ofta involverade i produktionen av säsongsbetonade eller specialitet brygger. Vissa purister hävdar att äkta hantverk bryggerier arbeta för oberoende, små bryggerier som inte kontrolleras av de stora aktörerna på öl och vin industrin. Men vissa hantverk bryggerierna arbeta som konsulter med stora bryggerier som vill producera mindre hantverkare linjer eller som vill förbättra sina bryggningen med en återgång till mer traditionella tekniker.

Båten bryggeri deltar vid varje steg på vägen i öl. Han eller hon väljer ingredienser, beslutar hur de ska hanteras, och övervakar jäsningsprocessen. När öl framgångsrikt har tagits fram, kan det buteljeras och placeras i fat för transport. Vid varje givet tillfälle, kan ett fartyg bryggeri att arbeta med flera olika partier av öl, som alla kräver övervakning och uppmärksamhet, och kan också arbeta med test partier av nya och öl specialitet som är under utveckling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.