Vad är ett Store Detective?

En butik detektiv kan också kallas en skadeförebyggande agent eller en tillgång skydd officer. Han eller hon normalt påpekat shoppare i ett försök att identifiera snatteri aktivitet. Snatteri betyder att stjäla: snattare ta varor utan att betala för det och detta kostar i butiken i förlorad försäljning och vinst. Butiken måste betala grossistpriser för de objekt som säljs och om varorna är stulna stället för köpas misslyckas detaljhandelsföretag att gå med vinst och förlorar pengar. En butik detektiv hjälper till att förhindra snatteri genom att försöka återvinna varor innan de tas bort från butiken genom snattare.

Trots att de arbeta i en butik säkerhet, lagra detektiver är inte samma sak som vakterna. Säkerhetsvakter ofta uniformer och arbeta på ett klart sikte kunder och medarbetare. En butik detektiv fungerar normalt under täckmantel bland både anställda och kunder. Förvara detektiver kan låtsas vara kunder samtidigt vandra genom en butik så att de kan leta efter misstänkt beteende.

En butik detektiv klockor för personer som försöker placera en post som inte har köpts i en påse eller ficka . Förvara detektiver behöver skarpa syn sedan snattare brukar försöka stjäla objekt snabbt. Vissa snattare stjäl kläder genom att ta den i butikens omklädningsrummen där de glider de obetalda varor i en påse som de förde med sig. I många fall kan lagra detektiver söka i påsar att återfinna stulna varor, men de måste rapportera brottet till polisen.

Kunder som inte stjäl oftast inte uppskattar att bli anklagad för snatteri, och detta kan skapa en dålig tjänst upplevelse för affären om skadeförebyggande yrkesverksamma felaktigt anklaga en shopper. En butik detektiv måste vara korrekt att upptäcka att en kund gick in i omklädningsrummet med fler objekt än han eller hon haft när man går ut. Han eller hon också klockor på tecken som en utbuktning väska eller påse som inte var på det sättet innan en kund gick in i omklädningsrummet. Kunden har dock kunde placerade sin egen päls i påsen, så måste lagra detektiver alltid vara säker på snatteri före sig och anklaga kunder för stöld.

agenter Skadeförebyggande eller detektiver brukar rapportera till butikschef. De får arbeta deltid och resor till olika lagra grenar av ett stort detaljhandelsföretag. En butik detektiv får anställas av ett bevakningsföretag. Han eller hon har ofta tidigare erfarenhet som en uniformerad säkerhetsvakt innan han arbetar med att skydda butik tillgångar i en hemlig förmåga.

Förutom att titta kunder handlar i butiker samtidigt som de söker snattare, tjänstemän tillgång skydd eller lagra detektiver också kan i hemlighet övervaka anställdas beteende. De kan hålla koll på kassan pengar och observera anställda genom att låtsas vara kunder. Ofta, om en butikschef misstänker att en anställd som stjäl pengar eller varor, han eller hon oftast inte kan precisera vilken arbetstagaren är boven i dramat, medan en undercover skadeförebyggande detektiv kommer sannolikt att kunna göra detta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.