Vad är en Fitness direktör?

En fitness direktör sköter ledningsuppgifter på ett gym eller gym. Han eller hon ansvarar för att anställa lärare, ordna kurser, inköp av utrustning och hantering av finanserna. De flesta fitness direktörer har lång tidigare erfarenhet som grupp instruktörer eller personliga tränare. De pedagogiska kraven för att bli en fitness direktör varierar mellan arbetsgivare, men många yrkesverksamma hålla college grader i samband med fysisk träning, företagsekonomi, eller båda.

Personliga tränare och gruppledare utöva arbete under ledning av fitness direktör . Direktören fastställer arbetstagarnas schema och avgör när att inneha vissa klasser. Han eller hon stannar upp-till-dag de senaste trenderna i fitness världen för att säkerställa att gym beskyddare får njuta av den bästa utrustning och rutiner motion. Vissa fitness direktörer, särskilt de som arbetar på små klubbar eller gym, tillbringa åtminstone en del av sin tid faktiskt instruera klasser.

En stor del av en fitness regissörens arbete innefattar vanliga administrativa uppgifter gemensamt i de flesta företag. Han eller hon håller reda beskyddare: s filer, inklusive fakturerings-och betalningsinformation. Direktören fastställer priserna för medlemsavgifter och sätter löner för tim-och löntagare. Budget beslut fattas genom att analysera tidigare försäljningssiffror och undersöka framgången för konkurrerande gym.

fitness direktören ansvarar också för att säkerställa gym uppfyller arbetarskydd lagar och lokala byggnormer. Han eller hon ser till att utrustningen hålls väl underhållen hela tiden, och att säkerhetsbestämmelser klart upp för medlemmar att se. Genom att hålla den gym rena och säkra, är direktör sannolikt att få fler företag.

Det finns inga som utbildning kraven för att bli en fitness direktör, de flesta arbetsgivare föredrar att anställa chefer som har fått relevant grader. En kandidat-eller magisterexamen program i idrott ger en person med expertkunskaper i motion vetenskap, människors hälsa och personlig utbildning i procedurer. Många hoppfulla fitness direktörer också välja utbildningar inom företagsekonomi för att förbereda för de olika ledande uppgifter i anslutning till positionen.

En fitness chef brukar certifierad i många områden i fysisk träning. En professionell kan ta kurser och skriftliga tentamina att erhålla certifiering i personlig träning, hälsa fitness, klinisk träning, och fysiologi, bland andra specialiteter. Många professionella styrelser erbjuder certifiering, däribland American College of Sports Medicine (ACSM) i USA. En individ som är intresserad av att lära mer om att bli certifierade av ACSM eller en liknande grupp kan surfa organisationers webbplatser eller tala med chefer på hans eller hennes lokala gym.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.