Hur blir jag en Public Policy direktör?

en mångfald av kompetens som krävs för att bli en allmän ordning regissör, också ibland en regering relationer regissör. Många företag eller icke-statliga organisationer hyra en offentlig politik regissör att göra framställningar personer som deltar i regeringen att anta organisationens ståndpunkt i en politisk fråga. Det här jobbet kräver vanligen att en kandidat har erfarenhet, eller åtminstone kunnig om, allmän ordning, lagstiftning, och PR.

De grundläggande kraven för de flesta allmänna ordningen jobb innebär utbildning och erfarenhet. Majoriteten av offentliga arbeten policychef kräver antingen en magisterexamen eller flera års erfarenhet inom ett närliggande område, och många behöver båda. Det finns vanligen en viss flexibilitet inom detta krav, dock, eftersom områden som rör allmän ordning varierar ofta.

En person som söker för att bli en allmän ordning styrelseledamot kan hitta bättre jobb om han eller hon har en magisterexamen i antingen den allmänna ordningen eller som ett område med anknytning till regeringen relationer. En sådan examen i offentlig politik kan ge den sökande en högre nivå av sakkunskap i de uppgifter innebär det att vara en allmän ordning regissör. Alla forskarutbildning nivå utbildning kan hjälpa kandidaterna att visa att de kan forskningspolitiska frågor och presentera resultaten på ett tydligt sätt.

För det mesta, att bli en allmän ordning direktör, bör en kandidat blivit väl bevandrade i hyra organisationens oro. Denna kunskap kan komma från erfarenhet, utbildning eller fördjupad forskning i organisationens politiska frågor. Till exempel kan om organisationen är ett telekommunikationsföretag, kandidater för en politik regissörens jobb vill ha åtminstone en allmän kunskap om telekombranschen och lagar som påverkar den.

Beroende på vilken typ av hyra organisation, till sökande som vill bli en allmän ordning direktör kan krävas för att ha erfarenhet eller kunskap om lagstiftningen opinionsbildning. Mycket av en allmän ordning regissörens arbete kan vara att forskning lagstiftning och utkast till rapporter om det. Lagstiftande opinionsbildning omfattar vanligtvis forskar politiska förändringar, kommentera föreslagna lagstiftningen, eller möte med lagstiftare att diskutera nya politiska initiativ.

Ett jobb sökande kanske också vill få erfarenhet eller utbildning inom lagen och regeringen. På grund av sin yrkesbakgrund, advokater, lagstiftande stöd och statligt anställda kan ha en god chans att bli anställd som en allmän ordning regissör. Erfarenhet från regeringen kan visa potentiella arbetsgivare att den sökande har den kunskap som krävs för att framgångsrikt kommunicera organisationens ställning till lagstiftarna.

PR-kompetens kan vara en annan typ av erfarenhet till hjälp för någon som hoppas kunna bli en allmän ordning regissör. En allmän ordning direktören allmänhet ansvarar för att meddela en organisations möjlighet att lagstiftarna. Detta meddelande varierar ofta i fokus, från att utbilda om politiska frågor för att mejsla fram övertygande argument för ett särskilt politiskt läge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.