Vad är Nail Art?

Nail art, är praxis att måla dekorativa mönster på naglarna, ett roligt sätt att pigga upp din vardag ser eller tillbehör till ett speciellt tillfälle outfit. Det finns en mängd Nail Art mönster tillgängliga, från subtil och lågmäld till funky och upprörande. Till exempel kan du välja att måla blommor på naglarna för en dag eller precisera namnet på din favorit Athletic team på dagen för det stora spelet. Medan de mer intrikata mönster bäst avgörs av en professionell, är det möjligt att skapa enkla Nail Art hemma.

Nyckeln till alla framgångsrika Nail Art design börjar med rena och välformade naglar. Spik bör vara snyggt trimmad och registreras före målning. Även den mest fulländade konstnären kan inte skapa en attraktiv design på naglar som har blivit biten ner till Män. Om dina naturliga naglar kan inte repareras, överväga att tillämpa artificiell akryl naglar före målning din design Nail Art. När du har målat naglarna med en neutral baslack, kan du rita din design med en speciell tunn-tippade nagelborste. Dock kan nybörjare välja att improvisera genom att skapa sin formgivning med Bobby stift eller tandpetare. Oavsett vilket program metod du väljer, är det bäst att använda en bomullspinne och ren aceton för att avlägsna eventuella misstag polska ansökan. Arbeta så snabbt som möjligt, eftersom nagellack torkar ganska snabbt. För att spara tid, har en separat borste för varje färg av polish. Det finns många olika metoder som du kan använda för att komma med mönster Nail Art. Många nybörjare vill kopiera från bilder de har hittat på Internet eller i spik konstböcker. Några större nagel salonger erbjuder också klasser för personer som är intresserade att lära sig göra egna nagel konst. Däremot kan även personer med minimal konstnärlig talang lära FreeHand geometriska former eller blommönster.

De flesta Nail Art mönster skapas enkelt med olika färger för nagellack, kan du lägga gnistan till din design genom blandning av glitter i ett eller flera av de polska färgerna innan måla naglarna. Använda stick-on smycken Nail Art är ett annat bra sätt att jazz upp en enkel spik konst motiv. Tiny klistermärken kan göra det lättare att skapa mer utarbetade mönster.

När du är klar med din design, kommer god skötsel att hålla nageln konst i toppskick så länge som möjligt. Applicera ett lager skyddande tydlig nagellack varannan eller var tredje dag under hela din manikyr. Använd handskar när gör uppgifter som kan skada dina naglar och motstå frestelsen att plocka eller bita på naglarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.