Vad är en TJUSARLOCK?

En TJUSARLOCK är ett segment av hår som växer i motsatt riktning jämfört med resten av håret. Detta orsakar ofta en del av håret sticka ut eller flytta på fel sätt, och det kan vara besvärligt för folk som vill göra håret ligger plant eller gå i en viss riktning. De vanligaste platserna människor kommer att ha cowlicks är på hjässan, men de kan också växa runt på pannan, sidorna av håret eller nacke. De är något som människor tenderar att vara född med, och som hår coarsens som barn ålder, kan de få mer uppenbar. Det finns massor av saker som kan göras för att hålla en TJUSARLOCK från förstör frisyrer, och det tar vanligtvis samråd med en kunnig frisör. Ibland kan till exempel vikten av håret dra en TJUSARLOCK ner. En stylist kan rekommendera växer håret längre så att en del som vill piska upp sig "helt enkelt inte. Vid andra tillfällen kan en frisyr vara konstruerade att skickligt döljer den TJUSARLOCK oberoende sätt.

klippa håret i olika riktningar eller dölja den i lager eller lockar kan fungera bra. Ibland klippa TJUSARLOCK kort hjälper. Om TJUSARLOCK är taggig typ, skulle en plan att låta resten av håret härma genom att skapa en topp taggiga frisyr. Det finns vissa människor som är djupt bekymrad över stora cowlicks de inte kan dölja genom skicklig styling. Något permanent eller semi-permanenta åtgärder finns för att bli av med dessa. Vissa människor väljer att ha elektrolys utförs på håret som skadar hårsäckarna så att håret inte växer igen, och några personer välja bort laser hår från TJUSARLOCK. En mindre permanent metod är att göra vax hårborttagning av felande tuva. Dessa förfaranden kan vara smärtsam och dyr, men de är ett alternativ. Ett billigare alternativ är att använda en mängd olika hår fast kontroll produkter som geler, vaxer, eller krämer som kan slick håret på plats. Dessa har vanligtvis att erbjuda mycket strikt kontroll eftersom annars TJUSARLOCK kommer att dyka upp igen. Tillämpningen av dessa produkter på vått hår kan vara det mest effektiva. Vanligtvis när håret torkar det är svårare att tämja.

Det finns många människor som har cowlicks. Supermodellen Claudia Schiffer har två längs hennes panna hårfäste. De uppenbarligen inte står i vägen för att vara vacker, och med lite crafting, kan andra människor inte märker deras närvaro. Vissa människor firar även dessa hår egenheter. En av de mest älskade fiktiva karaktärer genom tiderna, Harry Potter, aldrig kunde få hålla håret platt och välordnat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.