Vad är en Neck Massager?

en hals massager är en elektronisk enhet som använder vibrationer slappnar av musklerna i nacke och axlar. Normalt formad som en C-formad kudde, halsen massager passar runt ryggen och på sidorna av halsen och under huvudet, vilar ovanpå axlarna, och hjälpa till att slappna av spända muskler. En annan typ av hals massager kan vara formad som ett trollspö, men den här typen är ovanligare.

Neck Massageredskap innehåller vanligen vibrerande vältar som vänder sig till muskler i nacke och axlar. Denna typ av massager vanligtvis drivs av AC elkraft, och måste vara inkopplad, några massörer utformad för resor, kan dock få möjlighet att drivas med batterier. Den Massager är normalt täcks med mjuka, vadderade fleece eller annat lyxiga tyger att vara bekväm och varm på halsen. En hals massager har normalt varierande fart och intensitet möjligheter för användaren att välja. Detta kan vara bra om nackmusklerna är spända eller smärtsam. Dessutom kan vissa hals massörer huvudnummer den extra fördelen av värme. Kombinationen av värme och massage kan vara ett utmärkt sätt att slappna av i hela kroppen lindra spända muskler. En annan egenskap som ibland finns på nacken massagers är sund. Användaren kan välja från ett antal olika avslappnande ljud, som vågor kraschar eller ljud i skogen. De flesta massagers har en löstagbar sladd eller fjärrkontrollen för att växla värme nivåer, vibrationer intensitet, eller ljud utan att behöva vända på stolen eller ta bort halsen massager. Att använda en hals massager kan vara en stor sätt att varva ner efter en lång dag, till exempel medan du läser en bok eller titta på tv. Utöver fördelarna med musklerna i nacke och axlar, en hals massager kan också hjälpa till att lindra spänning och stress huvudvärk, samt att hjälpa till att lindra trötthet. Av dessa skäl kan hals massörer göra en stor gåva.

Även om det kan vara frestande, inte tar en hals massager som drivs av el i tub; Detta kan lätt orsaka elektriska stötar. Använd i stället en hals kudde i en jetted tub, eller en massager utformad för säker användning i vattnet. Det finns ett antal tillbehör för ett standard badkar att lägga bärbara masserande jetstrålar, vilket kan slappna av i hela kroppen förutom nacken, och de bärbara whirlpool systemet kan tas bort när badet är över.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.