Vad är Proactiv?

Proaktiv ® är ett akne kämpar program hudvård utvecklas av dermatologer Katie Rodan, MD och Kathy Fields, MD Produkterna marknadsförs som "recept styrka" för att bekämpa envis akne, vilket är en hudåkomma som orsakas av faktorer såsom som genetik och hormoner. Människor i alla åldrar och etniska bakgrunder kan använda Proactive ® eftersom den är avsedd för olika hudtyper. Det sätt som Proactive ® fungerar är genom att aktivt behandla huden så att huden inte blir inflammerad, bromsa mängden akne breakouts. Produkterna är tänkta att minska mängden bakterier i huden tillsammans med oljor som täpper till porerna. Många tycker att Proaktiv ® är mångsidigt eftersom det kan användas på ryggen, axlarna och bröstet och ansiktet. Dessa produkter finns i tre steg program för att behandla, reparera och föryngra irriterad hud . Det finns flera paket att välja mellan baserat på hudtyp. Vissa människor har torr hud, medan andra kan ha fet eller kombinerad hy. Grundläggande starter paket kommer med en Exfoliating Cleanser göras med bensoylperoxid, alkoholfri toner för att ta bort olja och lotion för att reparera porerna. Produktsortimentet innehåller också en kräm olja kontroll och dagliga moisturizers som innehåller solskyddsfaktor.

Människor måste noga följa instruktionerna för att få mest nytta av Proaktiv ® akne behandling. Instruktionerna är enkla att följa och består i att använda produkterna en gång på morgonen och sedan igen på natten. Det första, förnya rengöra appliceras på ansikte eller ett annat område som kräver behandling, och sedan sköljas med varmt vatten. Nästa, det andra steget är att använda vitalisering toner och låt den lufttorka på huden. Slutligen har personen att använda reparera pore behandling och låta det torka och på huden.

Precis som alla andra hudvård produkt, det är bäst att prova en liten mängd Proaktiv ® på huden för att försäkra användaren inte utveckla någon typ av hudirritation. Vissa personer kan vara allergiska mot bensoylperoxid och kan bryta ut i små röda bulor när först använder den. Tecken på en allergisk reaktion inbegriper hudrodnad, stötar och milda torr hud.

Skaparna av Proactive ® har innefattat vittnesmål från nöjda kunder på sin hemsida på Internet. Företaget har också kändisar som har godkänt produkten och angav att de är nöjda med resultaten. Eftersom allas hud är unik, inte varje person kommer att få bra resultat med förebyggande ®. Det är också viktigt att notera att det inte finns något botemedel mot akne och det kan ta en stund för att se akne kontrolleras med medicinering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.