Vad är Nioxin?

Nioxin ® är en linje av hår-och hårbotten-och sjukvård produkter som tillverkats av Nioxin ® Research Laboratories. Allmänhet, är i fokus för företag som hjälper personer som lider av böter eller gallring hår. Produktsortimentet består av en mängd hår rengöringsmedel och balsam, anti-aging behandlingar hårbotten förnyelse, och stylingprodukter. Nioxin ® säljs enbart i professionella salonger i hela världen.

Företaget startades 1987 av Eva Graham, och använder ett vetenskapligt förhållningssätt för att skapa sina produkter. De tror att genom att studera orsakerna bakom hår gallring och håravfall, kommer de att kunna skapa produkter som förverkligar dessa orsaker och vända eller korrigera dem. Sedan starten har företaget anställt en grupp forskare som har kontinuerligt studerat håravfall och gallring. Företaget har utvecklat Nioxin ® Bionutrient Formulering, det system som används i hårvårdsprodukter. I allmänhet fungerar systemet genom att behandla hårbotten och försöka förebygga förhållanden som orsakar håravfall och brott, till exempel bygga upp styling produktrester och dihydrotestosteron (DHT).

Nioxin ® erbjuder åtta hårbotten och hår-och sjukvårdssystemet. Varje system består av rengöringsmedel, hårbotten terapi och hårbotten behandling. Den cleanser är utformad för att avlägsna rester och DHT. Scalp terapi används för att återfuktar och hårbotten behandling är en leave-in produkt som försök att ytterligare minska ansamling av restprodukter och DHT. är System 1 utformad för fin, naturlig, normal till tunna hår . Människor med fin, naturlig, och märkbart gallring hår bör använda System 2. De med fina, kemiskt förstärkt normalt att tunna-hår kommer att vilja använda System 3. System 4 är avsedd för personer med fina, kemiskt förbättras märkbart tunnare hår. Resten av systemen-5 till 8-är samma, bara riktas till dem med medium eller grovt hår.

Nioxin ® säljer andra produkter. Follicle Booster ® är en produkt avsedd att exfoliate och ge näring till hårsäcken. Uppladdning Complex ® är en multi-vitamin som används för att främja en sund tillväxt av hår och naglar. Att stärka hår och lägga volym utan att drabbas av produkt bygga upp, kan en person vill använda Weightless Rekonstruktiva Masque. Den Hydrating Hair Masque kunde lägga extra fukt, och Deep Repair Hair Masque hävdar att reparera skadat hår.

Bolagets Clarifying Cleanser tar bort klor och miljö uppbyggd. Clean Control minskar fet uppbyggd på hårbotten. Dessutom erbjuder Nioxin ® ett komplett sortiment av krämer, geléer och sprayer som används för styling. Företaget berömmer sig också om att använda naturliga råvaror och undvika djurförsök av något slag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.