Vad är Nail Stickers?

Termen "Nail stickers" kan syfta på två olika typer av små klistermärken som tillämpas på naglarna. Den första typen av spik klistermärken som används för dekoration, dessa kommer i stort sett alla design, och appliceras direkt på rena eller målade fingernaglar eller tånaglar. Den andra typen av spik klistermärken tjäna som vägledning för någon som försöker skapa en fransk manikyr med vita tips.

Denna andra typ av spik dekal har i en halvmåne form och appliceras på spiken nedanför den punkt där den vita nagellack kommer att gå. Varje nagellack färg kan användas, men vitt är den vanligaste. Spiken är sedan målats över spiken klistermärke, och märket kan sedan skäras bort, vilket ger en helt jämn linje och ett enhetligt utseende på varje spik. Dessa spik klistermärken är särskilt praktiskt för dem som vill ge sig själva en manikyr hemma, men har svårt att måla en rak linje mellan spetsen på spiken. En vanlig typ av spik klistermärke är dekorativa klistermärke. Dessa används för att placera en liten bild på varje enskild spik, man kan placera en dekal på varje spik, eller bara ett fåtal. Dessa kommer i varje mönster tänkbara, och kan oftast hittas med manikyr verktyg och nagellack i butikerna. Mer mönster kan beställas online. Dessa kan omfatta olika former som hjärtan eller stjärnor, blommor, seriefigurer, eller teman semester, bara för att nämna några. När spiken klistermärken placeras, det är oftast en bra idé att måla en tunn coat tydliga nagellack över dem för att hindra dem från peeling eller fånga på någonting. Förutom att hjälpa klistermärken håller längre, gör det möjligt för dem att verkligen bli en sammanhängande del av manikyr. Vissa typer av spik klistermärken finns i en liten ädelsten eller kristall design; med denna typ, är det inte möjligt att måla över dem, men de är vanligen görs med ett starkt lim, och hålla ganska bra.

Det kan vara en god idé att köpa en större förpackning med dessa klistermärken ädelsten spik än vad som behövs, så man lätt kan ersättas om det faller av. Nail klistermärken kan appliceras på ren eller målade naglar, naturliga eller falska naglar, och kan oftast enkelt tas bort med nagellacksborttagare. Att lägga till känsla och stil till naglar, dessa typer av spik klistermärken är en utmärkt, enkel och billig val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.