Vad är Lip Liner?

Lip liner är en kosmetisk produkt som används för att beskriva och definiera läppar. Tillgänglig från dussintals varumärken och i en regnbåge av färger, kan lip liner användas för att skapa subtila tillbehör eller göra ett djärvt uttalande. Makeup experter är splittrade i korrekt användning av lip liner, liksom många kosmetiska produkter, dess popularitet vaxer och avtar i enlighet med aktuellt mode.

De flesta lip liner likna en penna i design. Pencil lip liners normalt behöver återkommande slipning för att behålla rätt form och möjliggöra enkla tillämpningar. Flytande eller pen-like liners ibland innehålla en mekanism för att driva flera linjekonferenser upp genom applikatorn som behövs. Det är också möjligt att ha permanenta lip liner hjälp av tatueringar och permanent makeup ansökan.

Lip liner används ofta i kombination med läppstift eller läppglans, för att skapa en fylligare och mer ifyllda utseende. Eftersom hudens struktur runt kanten i munnen kan vara något ojämna, läppstift ibland vara svårt att tillämpa jämnt. Vissa människor kan också använda liner ur en önskan att skapa fler definition runt kanten på munnen, eller rent av skapa en förändrad läpp form.

Enligt vissa smink experter bör lip liner matchas med läppstift och bör inte vara mer än en nyans mörkare eller ljusare. Normalt är den produkt som används innan de tillämpar läppstift eller glans, ge en viss översikt över dessa sekundära produkter. Att göra läpparna ser större, kan färgen tas på precis utanför den naturliga linjen i munnen. En mindre mun kan uppnås genom att lip liner strax innanför den naturliga kanten av läppar. Läppstift är sedan tillämpas inom det avgränsade området för en färdig look. En del människor väljer att använda produkten för att skapa ett djärvt uttalande, och får använda mörka eller ovanliga färger att fästa uppmärksamheten på munnen. Även normalt återfinns i olika nyanser av rött, rosa, brun och orange, en del lip liner som används för speciella utseende finns i andra färger, vita och svarta. Använda ovanliga färger eller klädd kontrasterande liner är långt ifrån en subtil förklaring, och är säker på att få lite uppmärksamhet.

Eftersom färger ofta ser annorlunda på förpackningen i stället för när den tillämpas, är det viktigt att engagera sig i trial-and-error för att hitta den bästa nyanser. Vissa företag erbjuder samordning uppsättningar av liner, läppstift och glans för att matcha färger för att skapa en subtil eller djärvt utseende. När försöker matcha produkter från olika märken, försöka hitta en skönhet leverantör som har prov tillgängliga eller kommer att medge retur av skönhetsprodukter som har öppnats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.