Vad är Hat Hair?

Begreppet "hatt hår" används för att beskriva de ibland skadliga effekter av hat bär på håret, speciellt när håret har ordnat till en specifik och delikat stil. Ett närliggande begrepp är hjälm hår, som är resultatet av bär en motorcykel, ridning, eller cykelhjälm. Trots att hjälm skyddar skallen av bäraren, tenderar man att platta ut håret, ibland skapar en ganska främmande utseende.

Classic hat hår är platt som en följd av påtryckningar från hatten, och det kan vara ojämn, beroende på vilken stil som berörs hatt. Hat hår är också ofta staticky, särskilt när en filthatt eller stickad mössa dras av huvudet, vilket skapar en statisk laddning som orsakar Flyaway hårstrån. För personer med medellång nedskärningar, kan hatt hår orsaka hår på hjässan vara tillplattad, medan den lägsta av snittet flammar upp, förstärker hatten håret. I messed up hår som är följd av hatt bär kan minskas genom att bära en kortare klippt och en lätt hatt. Kort hår nedskärningar tenderar att se bra ut när de är mussed, så du kan passera hatt hår ut som en medveten stil uttalande, medan ljusare hattar inte skapar så mycket press och därmed minska en flackare effekt. Vissa människor också bekämpa effekten med vissa format, såsom mycket snäva Ponytails som drar håret ordentligt mot huvudet, vilket gör det svårt att säga att någon har hatt. Om du inte är villig kompromissa din frisyr eller val av hatt, finns det några åtgärder som kan vidtas för att hantera hatt hår efter att det har slagit. Om ditt hår är platt, spritz det lätt med ett Volumizing spray och kör fingrarna igenom det, uppmuntra håret att fluff igen. I händelse av ett statiskt problem, kläm ut fuktighetskräm på händerna och köra dem genom ditt hår, uppmuntra håret smidigt ner.

En del människor också gillar utseendet av otämjda hatt hår, vilket kan vara lite vild och oförutsägbar. När allt runway modeller har ofta en liknande utseende, vilket uppnås med hjälp av rikliga hår produkter och långa timmar i händerna på en stylist.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.