Vad är Gel naglar?

Gel naglar är en typ av konstgjorda naglar som mest liknar den naturliga nageln. Gel naglar liknar akryl naglar, eftersom båda är gjorda av en kombination av en monomer vätska och polymer pulver. Monomeren vätskan reagerar med polymer pulver att bilda långa polymer delar. Delarna, när torr, en hård harts som liknar en nagel. Gel naglar, till skillnad från standard akryl naglar, innehåller ytterligare kort kedja monomerer kallas oligomerer, som gör naglarna mer flexibla.

Gelen versionen av konstgjorda naglar finns i två typer, lätta cured och inget ljus geler. Light cured gel naglar är härdad genom att placera fingrarna under en ultraviolett ljus för cirka två minuter. Inga-ljus gel akryl naglar botas med hjälp av en speciell gel aktivator som antingen kan borstas eller sprayas på naglarna. En ytterligare variation av NO-light-versionen kan botas genom att doppa naglarna i vanligt vatten.

Gel naglar är mycket liknar standard akryl naglar. Du kan måla, bära franska tips och mönster Airbrush på båda typerna av konstgjorda naglar. De både kan bäras lång eller kort utan någon större skillnad mellan de två. Båda typer av konstgjorda naglar kan också lämnas in till kvadratiska, runda eller pärla former. Det finns fördelar med att välja gel fingernaglar över akryl. Den största fördelen gel naglar har är att de ser identiska med naturliga naglar. De är tunna och flexibla, med ett glänsande utseende. Blandningen används för att göra harts är också helt luktfritt, vilket gör det säkert för gravida kvinnor att bära konstgjorda naglar. På grund av det tunna skikt av akryl vid tillämpningen av naglarna, de behöver inte fyllas så ofta. Det finns nackdelar med gel stil konstgjorda naglar. De är dyrare men uppehåll mycket lättare än andra varianter av konstgjorda naglar. Gel naglar Håll inte polska liksom heller, vilket innebär att du måste måla dem oftare. När naglarna paus, tenderar de att splittras, vilket betyder att du inte kan göra en egen fix jobb. Du måste besöka nagelsalongen för att det lämnas bort och ersättas.

Precis som alla andra sorter av konstgjorda naglar, finns det en risk att utveckla svampinfektion under ansökningsprocessen. Se till att rengöra nagelbädden med isopropylalkohol innan de ansöker konstgjorda naglar. Ta hand om din falska naglar med återfuktande dina nagelband och få naglarna fyllt regelbundet. Om du väljer att ta bort konstgjorda naglar, gå till en nagel salong, eftersom de måste läggas undan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.