Vad bör jag tänka på när du köper nagelsax?

Av de många konstruerade redskap för nagelvård, kan nagelsax inte vara det viktigaste verktyget, men de är användbara för vissa uppgifter. Nagelsax används för att skära överskott nagelbanden från basen i nagelbädden och även för trimning hangnails. Även spik Clippers är mer ergonomisk för att klippa naglarna, kan nagelsax användas för en snabb trim.

nagelsax vanligtvis har en konvex egg snarare än en rak så att de är den perfekta formen för trimning av nagelband . Vid köp nagelsaxar, kommer du att märka att bladen är kortare än handtagen på de flesta. Till att du köper ett par som är rostfritt stål och leta efter en liten skruv där knivarna skär. Skruven kan användas för att dra åt bladen om de lossna. Du kan köpa nagelsax i hälsa och skönhet Institutionen för alla apotek eller massa merchandiser och de är ganska billiga. Du kan köpa dem separat eller i manikyr kit. Om du köper en manikyr kit, leta efter en som innehåller en rostfri spik fil. Rostfritt stål kan desinficeras med gnugga alkohol efter användning där som trä eller papper styrelser Emery inte.

Även nagelsax kan vara ett bra spik genomföra, används för rengöring under naglarna och putsning nagelband, ska du trimma bara nagelbanden som blivit alltför igenvuxna. Innan trimning nagelband, se till att massera handkräm eller nagelband olja in i botten av dina naglar och tryck försiktigt tillbaka nagelbanden med en nagelbanden pusher. Var försiktig att inte trimma någon av hudveck kring nagelbädden när putsning detta kan orsaka infektion. Använd samma försiktighet vid trimning hangnails.

Du kanske vill överväga att både din nagelsax och en liten fil i väskan eller fickan för snabba reparationer. Nagelsax är även bra för putsning lösa trådar på kläder och enstaka snipping en Flyaway hår. Undvik att använda din nagelsax för att trimma konstgjorda naglar, klippa papper eller utföra andra uppgifter att de inte var avsedda för, eftersom detta kommer att få dem att bli matt eller gå sönder. Kom ihåg att regelbundet SNYGGA dem att undvika risken för infektioner och när du hittar de inte längre skära, ersätta dem med ett nytt par.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.