Hur väljer jag det bästa Spray?

bodyspray kan tjäna flera syften. Innan du köper bör du överväga vilka alternativ som uppfyller dina förväntningar. Göra detta innebär med tanke på saker som doft och ingredienser.

För de flesta människor är det första som kommer att beaktas vid valet bodyspray doften. Även om detta kan vara rimligt, kan det leda till besvikelse om man inte anser att andra saker också. Det är viktigt att veta att människor har olika hudtyper och pH-balansen, eller hud surhetsgrad. På grund av detta, kan en enda doft luktar olika på en person än på en annan. Du kan ha för vana att testa dina bodyspray genom att spraya den i luften eller på ett kort. Om du gör det kan du veta hur det luktar. Det innebär dock inte ange hur doften luktar på dig. När du testar en bodyspray, är det bäst att testa den på din hud. Innan du köper den, kanske du vill bära doften i några minuter så att du kan se vad som följer doften kommer att vara. Det finns ytterligare en anledning att ta prov bodyspray på huden. Det beror på om du planerar att bära den, måste du se till att du kan bära den. Vissa människor är känsliga för vissa ingredienser. Även om du inte har visat känslighet för kroppen sprutar du köpt tidigare, är det bäst att se till att du kan tolerera någon du köpa i framtiden. Du kanske märker att många organ sprayer finns också som parfymer. Skillnaden mellan de två är den mängd dryck ingår som ger doften dess unika doft. Body sprayer har normalt bara en liten mängd av denna dryck. Detta innebär att doften inte får pågå så länge som du förväntar dig.

För att förhindra denna typ av besvikelse, det är bäst att köpa bodyspray som ingår i en rad produkter. Försök att hitta dem som har puder, lotion och after shave finns i samma doft. Du förväntas få längre livslängd, dofter om du använder flera produkter.

Om du köper bodyspray för underarm användning, se till att det är utformat för det. Om du inte kan det orsaka irritation och det kan inte vara effektiv. Body sprayer avsedda för underarm använder allmänhet har orden "deodorant" eller "deodorant" skrivet någonstans på förpackningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.