Skulle jag få Löshår?

Hair extensions är bara en av många tjänster som erbjuds av professionella, full-salonger service hår. Löshår är bitar av hår som är knutna till naturliga hår för att omedelbart skapa ytterligare längd. Löshår är bara semi-permanent och varar cirka sex månader och eventuellt ett år. Det finns flera olika metoder för att fästa hårförlängningar och varierar beroende på personliga preferenser kunden och experten stylist.

Sammansättningen av hårförlängningar varierar från 100% naturliga hår till 100% syntetmaterial. Naturlig hår är den dyraste, men föredras av dem som har råd med det eftersom det är naturligt. En kund som vill få Löshår måste ha relativt friskt hår minst 3 till 5 inches (7,62 till 12,7 cm) i längd. Längre hår är acceptabelt, men de flesta stylister kommer inte fästa hårförlängningar till kortare längder.

Hair extensions limmas eller vävda till den naturliga håret i små delar bifogade nära hårbotten. Den vanligaste metoden för bindande Löshår är med ett syntetiskt lim-liknande band som är säkert för både hårbotten och naturligt hår. Metoderna för infästning varierar med stylist och beror till stor del på hur han eller hon lärt att utföra tjänsten. När hårförlängningar har tillämpats, kan kunden tvätta och stil håret som om det hade odlas på huvudet naturligt. Stylist kommer att rekommendera olika typer av hårvårdsprodukter som schampo och balsam, samt tillhandahålla en lista över de som bör undvikas på grund av deras potential att kemiskt försvaga obligationerna.

Emot Löshår är en av de dyraste salong tjänster som kan erhållas. Men människor vars naturliga hår har genomgått en skada eller som har klippa håret kort bara att beklaga att hitta kostnaden är värt. Löshår kan användas på hår flesta någon etnicitet. Många kändisar utnyttja Löshår att snabbt ändra sitt utseende antingen före eller efter roller film.

Inte varje fullservice salong erbjuder tjänster hårförlängning så du måste forska om du är intresserad. Kontrollera med en lokal exklusiva salong eller söka information i din lokala telefonbok. Du kan också be din nuvarande stylist om de kan rekommendera en stylist som tävlar i hårförlängningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.