Ska jag använda ett Nagellack Base Coat?

Ett nagellack baslack är en klarlack på polska som tillämpas på naglarna innan den färgade nagellack. I allmänhet är det en bra idé att använda en spik kappa polska basen, eftersom den hjälper till att skydda naglarna och uppmuntra manikyr pågå under längre tid, bland andra funktioner. Vissa bas rockar kommer i en flaska som hävdar att fungera som både ett baslack och ett täckhår, men det är en bra idé att köpa enskilda bas och topplack utformade för ändamålet. Om du vill använda en spik Polska base coat som en del av en at-home manikyr, först se naglar är rena och arkiveras i önskad form, och nagelband är försiktigt pressas tillbaka. Ägna sedan en bomullstuss med lite nagellacksborttagare på det, och försiktigt sopa den under nageln att ta bort eventuella naturliga oljor som finns på händerna. Dessa oljor kan göra det svårare för polska följa.

Därefter är det dags att tillämpa en spik rock polish bas. Detta lager polish bör appliceras jämnt över hela nageln, och den bör torka snabbt men är fortfarande lite klibbig. Det bör normalt inte se blank ut. Efter baslack har tillämpats, en eller två lager nagellack kan borstas på, följt av en topplack för att göra naglarna verkar blankare och göra dem mer motståndskraftiga mot chipping. Den baslack serverar ett antal funktioner. Många bas rockar innehålla ingredienser som syftar till att påverka naglarna, såsom E-vitamin eller kalcium, och dessa kan skydda naglarna från uppdelningen eller chipping, samt uppmuntra en ökad tillväxt. Dessutom förhindrar ett nagellack baslack mörk spik puts från färgning naglarna. Den baslack hjälper också nagellack att hålla bättre naglarna, som kan göra manikyr räcka längre, det kan också göra naglarna verkar smidigare.

När att få en manikyr på en salong, ett nagellack baslack är nästan alltid används. Base rockar kan köpas på nagel salonger, eller på något apotek eller skönhet leverans butik som säljer nagellack. Det är oftast ungefär lika i pris och storlek på en flaska nagellack. För att hålla en manikyr letar ny under en längre tid, reparera eventuella marker i färgen med ett nagellack penna, handskar när man gör något arbete som kan skada naglarna och återanvända en topplack med några dagars mellanrum för att hålla naglarna ser blank och vackra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.