Vilka är de olika typerna av Lipstick?

Vid val av läppstift, välja rätt typ är lika viktigt som att välja det mest smickrande färgen. Göra det bästa urvalet är enklare om du vet vilken nytta olika läpp behandlingar har att erbjuda. Om du brukar få torra läppar, kanske du vill välja en fuktgivande läppstift. Denna typ kan behöva återanvändas oftare än andra, innehåller den ingredienser som aloe, glycerin och vitamin E för att hålla dina läppar mjuka. En mycket blankt läppstift ger fuktgivande sorten dina läppar en våt look samtidigt göra dem mer hydratiserade.

Satin och ren läppstift är också bra val för torra läppar. Mättad med fukt eftersom de innehåller en hög koncentration av olja, dessa läppstift skapa en skinande blank yta. Båda får mörkare i röret än vad de egentligen ser på dina läppar, och satin eller rent läppstift måste appliceras på nytt ofta.

Cream läppstift innehåller mer vax än andra sorter, som hjälper till att skydda läppar men kan få dem att känns torr. Finishen är inte så blank som andra stilar av läppstift och kan kräva en tillämpning av läpp-glans för att uppnå önskad look. Lip-gloss kan också vara nödvändigt med matt läppstift. Även matt läppstift är kända för bra färg, färgen är platt istället för blankt. Matt läppstift tenderar också att torka läpparna, så tillämpar en fuktgivande bas innan du använder det kan vara fördelaktigt. Sök efter produkter som innehåller vitamin E och aloe.

Mycket populär i det förflutna och fortfarande en favorit för många, reflekterar frostat läppstift ljus, gör dina läppar gnistra och glimma. Det kan kännas tungt och kan torka eller spricka, så en fuktgivande bas kan vara till fördel med denna produkt också.

Long-wearing och överföra resistenta läppstift är att föredra läppen behandling för on-the-go kvinnor som inte har tid att pyssla med sin make up. Antingen skriva kommer att hålla dina läppar söker vacker i timmar. Long-läppstift bör pågå från 4 till 6 timmar, medan överlåtelse-resistenta pågå 8 eller mer. Båda kan kännas lite torr, så leta efter produkter som innehåller mjukgörande eller använda en bas.

Du kan ha mjuka, vackra, skimrande läppar, och det är lätt om man vet vad du ska leta efter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.