Vad bör jag tänka på när du köper Nagellack?

Med över 10. 000 nyanser av nagellack på marknaden i USA ensam, köpa nagellack kan vara en svår uppgift. Men det finns ett par olika metoder som du kan använda för att göra jobbet enklare. Du kan försöka köpa nagellack som matchar ditt läppstift eller din klädsel för att skapa en samordning titt som är perfekt för fester och andra speciella tillfällen. Om du letar efter en polska som är lämplig för vardags, försöka köpa nagellack i en ljus eller ren färg som är något mörkare än din hud. När du slits mellan två färger, kom ihåg att ljushyade kvinnor ser bäst ut i blå-baserat nyanser nagellack och kvinnor med mörkare hy hitta gul-baserade polish mer smickrande. Förutom att välja rätt nyans av nagellack, du måste också avgöra om din manikyr kommer att kräva andra kompletterande produkter. En Täckhåret kan vara mycket användbara för att förhindra chipping, särskilt om du inte har tid att röra upp dina naglar dagligen. Om du föredrar mycket mörka färger nagellack, en bas kappa kan hjälpa minimera gulnar och andra tecken på missfärgning.

Även om alla moderna nail polish i huvudsak gjorts med nitrocellulosa löst i någon typ av lösningsmedel, små variationer mellan olika märken kan vara mycket viktigt när man köper nagellack. Om du har känslig hud, experter rekommenderar att köpa nagellack som är märkt med antingen hypoallergenic eller unscented. Om du är gravid eller tror att du försöker bli gravid inom en snar framtid, undvika att köpa nagellack med dibutylftalat, toluen, eller formaldehyd. Vissa studier har visat att dessa ingredienser kan öka risken för vissa typer av missbildningar. När du köper nagellack, kom ihåg att du inte kan förvänta alla märken göra underverk. Om händerna är dåligt underhållna, kommer ingen mängd polska ge er modell-värdiga resultat. Det är viktigt att se till att dina naglar är väl formade innan manikyr. Använd en SANDPAPPERSFIL till fil ner ojämna kanter och tryck försiktigt din nagelbanden bakåt med en orange käpp. När dina naglar är i toppskick, tillämpa den polska från basen på spiken till spetsen som använder omkring tre slag per nagel. Låt varje coat torka ordentligt innan du applicerar nästa skikt polish.

Efter din manikyr, placera nagellack i en sval, för torrt blir förstörda och separation. Om du har extra rummet, ta en kö från professionella manikyrverksamhet och lagra dina polera i kylskåp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.