Vad är några Allergivänliga produkter?

Det är svårt att definiera allergivänliga produkter eftersom denna etikett används med stor frekvens. Det bör noteras att inom områden som USA, Food and Drug Administration (FDA) inte har reglerande makt över ordet allergivänliga. Det bör betraktas som ett ord som betyder "sannolikt kommer att medföra färre allergier," och det betyder absolut inte att det inte kommer att orsaka allergier. Varje enskild använder någon typ av allergiframkallande produkter måste noggrant läsa etiketter för att leta efter ingredienser de har fått reaktioner på tidigare. Förekomsten av dessa ingredienser om att hitta något annat som kommer att arbeta istället. Vad för typ av allergiframkallande produkter, dessa är nästan utan gräns. Människor kan vara mest förtrogen med att se denna etikett på saker som schampo, tvål och diverse kosmetika. Speciellt med kosmetika, kan många människor inte vara allergisk mot de ämnen som används i dem, men kan vara känsliga för dem. Produkter som har högt innehåll av fria fettsyror kan orsaka hudirritation och torrhet, även om de inte skapar allergier. En del rengöringsmedel kan anses allergivänliga. Detta kan inbegripa saker som tvättmedel eller diskmedel. Dessa produkter kan vara frånvarande saker som dofter eller färger som är mer förknippade med allergier, och några av dem har väldigt få ingredienser, så det är lätt att kontrollera om allergier finns någon enskild ingrediens. Det bör också noteras att många människor som har allergier är inte nödvändigtvis störd av ingredienser i massor av tvättmedel, tvål eller kosmetika som inte är märkta allergivänliga. Med hösnuva betyder inte har allergi mot dofter.

Kosmetika och tvål eller rengöringsmedel är inte de enda allergivänliga produkter. Köpare kan hitta allergivänliga kuddar eller madrasser, till exempel. Med saker som sängkläder, kan detta innebära mindre risk att uppmuntra befolkningen dammkvalster, i stället för mindre kan orsaka allergier.

Andra typer av allergiframkallande produkter inkluderar smycken. Speciellt örhängen kan förtjäna den här titeln om de inte innehåller nickel. Nickel allergier är några av de vanligaste metallen allergier. Människor kan också behöva söka efter saker som nickelfria Bältspännen att undvika allergisk reaktion mot ett bälte spänne an mot huden.

Kanske en av de mest nyfiken på allergivänliga produkter är olika hundraser och kattraser som är så märkta. När hundar anses mindre sannolikt att orsaka allergier, skjul de vanligtvis mindre och tenderar att ha mindre ilska än andra hundar. De flesta människor är allergiska mot hundar är känsliga för djur ilska, men vissa kan vara allergiska mot djurens saliv, i vilket fall ingen hund kan med rätta betraktas allergivänliga. Även när hunden fäller mindre hår eller ilska, de fortfarande kan göra att vissa människor allergier, och människor skulle vara klokt att spendera lite tid med djur innan de vidtas för att avgöra om allergi mot hundar är för svåra för hund-ägande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.