Vad bör jag tänka på när du väljer Beauty Salon?

skönhetssalongen har blivit en nästan ikon i den västerländska kulturen. Skönhetssalongen är där kvinnorna går att få håret och gjort naglar, men är också ett centrum för gemenskap nyheter, bekännelser och allmän "möhippor. " Som sådan, att välja en skönhetssalong är en process som de flesta kvinnor (och även män!) Kommer att genomgå. Det första stället att börja med att välja ett salong är att utvärdera vad som behöver göras. En kvinna som bara vill håret putsade kan gå till en annan salong än en som vill ha en permanent, färg, eller andra mer omfattande tjänster. Om hon behöver hennes hår klippa snabbt och att dagen skulle hon vara bättre att gå till en walk-in salongen, snarare än att försöka få henne regelbundet stylist arbeta sig in på kort varsel. För övriga tjänster kan en kvinna vill tänka på en full-service, på avtalad tid-endast salong. Detta innebär att hon kommer att ha en stylist som väntar henne, vet vad hon vill göra, och inte är under tryck att pressa in fler kunder.

Kvinnor bör också välja en skönhetssalong baserat på deras etniska bakgrund. Det låter kanske märkligt, men olika etniska grupper har olika hår behov. En salong som har ett primärt afroamerikanska kundkrets, till exempel, kommer att vara mycket bättre bevandrade i att arbeta med unika behov svart hår. En vit stylist får inte vara så förtrogna med dessa behov. Salongerna även kan innehålla olika produkter, beroende på etnicitet sina kunder. En fullservice salong i en storstad kommer troligen ha en multietniska kundkrets, men mindre butiker i mindre städer kan inte.

Övergångar ofta nästa steg att välja en skönhetssalong. De kommer att fråga vänner och medarbetare som "inte bra hår" i sin hemstad eller vid en viss salong. Kvinnor kommer vanligen lätt att dela goda och dåliga erfarenheter med skönhetssalonger och stylister. De kommer också att dela om de känner en skönhetssalong avgifter för mycket för sina tjänster, och om arbetet är värt priset.

Priset spelar en roll i att välja en skönhetssalong. Vissa salonger arbeta bort de berömda namn på innehavaren, och kommer oftast ut mer som följd. Den lokala "skönhetssalong" förmodligen kommer att bli lite billigare.

De flesta kräva att den som skär hår och avgifter för att vara en licensierad KOSMETOLOG. Detta innebär att de har tagit kurser, passerade skriftliga tillstånd tentor och certifierats av deras kosmetologi skolan och av staten. En kvinna bör alltid försäkra dig om hennes stylist är legitimerad KOSMETOLOG, även om de flesta skönhetssalonger skulle vara i strid med lagen för att anställa någon som inte är.

en skönhetssalong ska vara rent, snyggt och starkt lysande. Personalen bör vara vänlig och tillmötesgående, oavsett vad de uppfattar som kundens sociala status. Den som inte får artig behandling ska rapportera händelsen till ägaren eller chefen för skönhetssalong och gå någon annanstans. En kund bör se de anställda praxis god hygien, personligt och med sina kunder. En smutsig skönhetssalongen finns ingen plats att få håret klippt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.