Vad är Sea penséer?

Sea penséer är köttiga, löv-formade kolonier av marina organismer som tillhör släktet Renilla , som är i samma Cnidaria fylum som maneter och koraller. Faktum hav penséer är inte en blomma, men är egentligen en typ av mjuk korall kallas Pennatulacea. är havet penséer anses aggregat organismer, som är en koloni består av flera olika personer.

kolonier av hav penséer består av stjälkar bildas av stora organismer kallas primär polyper, som kan vara upp till två inches i diameter. Dessa primära polyper har en köttig struktur som kallas en stjälk som sträcker sig från botten av de viktigaste kolonin och kastar sig i sanden för att förankra havet penséer till havsbotten. Den pensé-liknande organ som ger havet penséer deras namn är egentligen består av olika typer av mindre, sekundära polyper. Vissa av dessa sekundära polyper ansvarar för utfodring havet pensé. Dessa utfodring polyper förlänga ovanför sanden och utsöndra klibbiga slem att fånga några små djurplankton och organiskt material som företag i närheten. Varje matning polyp skickar sin mat till ett gemensamt matsmältningssystem så hela kolonin högtiderna eller svälter tillsammans. är små vita prickar beläget mellan utfodring polyper. Dessa lätta prickar är en specialiserad polyp som fungerar som en slags vattenpump eller utloppsventilen som töms och fylls på hela kolonin. Detta är praktiskt när havet pensé är hotad av ett rovdjur eller fastnat på en sand bar vid lågvatten.

Sea penséer har stjälkar som är röd, blå eller lila och översållad med lysande vita polyper. Sea penséer är påfallande självlysande när de berörs eller attackeras av ett rovdjur. Detta Mareld orsakas av Green Fluorescent Protein (GFP). Detta protein ger ljusa gröna vågor av ljus som puls utåt från kontaktpunkten. Dessa ljuspulser hjälper ofta till att distrahera potentiella rovdjur.

är dessa ovanliga varelser som normalt återfinns i de varmare områdena i Stilla havet och Atlanten kuster och ibland kallas "Atlantic korall". Dessa organismer börjar börjar livet som planktoniska larver att alla lucka från samma ägg. Alla polyperna är kloner av varandra. Eftersom havet Pensé mognar flyttar den in mot grundare långgrunda stränderna med hjälp av muskelsammandragningar i hela kolonin. Dessa organismer älskar att ankra i sand lägenheter och ofta lever helt begravd i sanden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.