Vad är en korv Tree?

korv träd eller Korvträd pinnata är ett unikt träd som växer naturligt i tropiska områden i Afrika. Tyvärr går detta träd inte faktiskt tillverkar korv, men dess säregna frukt inte liknar de köttprodukter som det heter. Det är inte ovanligt att se korv träd planteras som prydnadsträd i många delar av Afrika och Asien, eftersom deras rika röda blommor är prålig, vacker och mycket aromatisk. Vissa trädgård butiker i tropiska områden lager plantor, för människor som vill prova på att odla en korv träd själva. I naturen kan korven träd får vara upp till 60 fot (20 meter) lång. Träden har enkla pinnately sammansatta blad och de producerar blommor på extremt långa stjälkar. Blommorna är formade som klockor, och de växer i små kluster som sloka mot marken. Deras scharlakansröd färg är vanligtvis dold under dagen, med blommorna öppning på kvällen svalare temperaturer för att locka fladdermöss och insekter med sina söta nektar, vilket uppmuntrar till pollinering. När pollineringen, blommorna på en korv träd utvecklas till frukt. Frukterna är faktiskt tekniskt bär, och de är formade som avlånga gourds, i en avslappnad blick skulle man kunna tro att en korv träd verkligen var bedecked med gigantiska korv, kanske härdning för framtida konsumtion. I områden med en förlängd torrperiod, kommer korv träd släppa sina löv för att spara energi, annars förblir evergreen.

Frukten av korven träd är inte tilltalande för människor, men det är populära bland många afrikanska djur, liksom blommor. Afrikanska kvinnor traditionellt har gned massa i huden för att undvika fläckar och frukterna används i vissa hud beredningar i Afrika och utomlands, det verkar ha flera föreningar som verkligen inte främjar frisk hud. Sausage tree extrakt också används i schampon och andra kroppsvårdsprodukter. Den enda användning i livsmedel av frukt i öl, flera afrikanska stammar hade traditionellt lagt frukten av deras jäsa korn till öl, hävdade att den hastigheter jäsningsprocessen och lägger till en unik smak.

Liksom övriga anläggningar i Bignoniaceae släktet, är den primära användningen av korv trädet som en rent dekorativ utöver trädgård, användningen av anläggningen är mer som en trevlig bieffekt snarare än en orsak till odling för de flesta trädgårdsmästare. Om du någonsin råkar vara i Afrika, kanske du vill uttrycka intresse för att korv träd, eftersom dessa unika träd är mycket mer imponerande person än de någonsin kommer att vara i text.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.