Vad är en katt Repellent?

En katt motbjudande är en produkt, hem avhjälpa eller kommersiell, som används för att hålla katter borta från ett område. Katter, och ibland hundar som tillåts gå lösa kan finna vägen till en gård och befria sig själva. Dessa mässar kan förstöra trädgårdar, gräs och barns lådor sand. Även kattälskare anser att de kan ha ett område eller två om deras katt är oönskad. Katt avfall kan vara skadliga för människor och i synnerhet gravida kvinnor när toxoplasmos, som kan orsaka fosterskador, är närvarande. Flesta kommersiella katt insektsmedel är mycket effektiva på att hålla katterna borta, är dock kostar ofta ett problem på lång sikt. ett miljöriktigt katt motbjudande är en fågelskrämma sprinkler. Detta fungerar som ett larmsystem med en rörelsedetektor. Gång trippade kommer sprinklern skjuta vatten vid något inom ett visst intervall. Scarecrow sprinkler är också en högteknologisk katt motbjudande och brukar vara mycket effektiv. Det finns några små tekniska katt insektsmedel som kan göras innan man lägger ut din landskapsarkitektur. Prova att slå fast några hönsnät när du har som ut din kompost och klipp ut öppningar för dina växter. Även detta kommer att hindra katter från att gå på det med flit, om de skulle springa över den, kan de sänka sina tassar.

Citrus lukt är ett mycket effektivt katt motbjudande. Det finns ett par kommersiella produkter på marknaden som använder citrus lukter som en katt motbjudande. Nackdelen är att de kan bli dyrt om du har ett stort område att täcka. De kommer också att tvätta bort när du vatten eller under ett regn. Detta kan vara ett bra alternativ för en sandlåda som skulle omfattas. Andra kommersiella alternativ inklusive rovdjur dofter, som prärievarg eller varg urin, kan användas på samma sätt, strös över problemområdet. En annan katt repellent är cayennepeppar. Katter och hundar kommer att hålla dig borta från detta, men återigen, när det regnar Cayenne tvättas bort. Också cayennepeppar anses av många vara skadligt för katter. Du kanske vill överväga ett annat alternativ om du är en djurälskare. Det är växter som också fungerar som en effektiv katt motbjudande. En av dessa växter är allmänt känt som en Scaredy katt anläggning. Lavendel är en annan växt som katter kommer att hålla sig borta från.

Andra huskurer kan vara giftiga så var medveten om dina alternativ. Moth bollar är giftiga för människor, särskilt barn. Var försiktig när du använder nattfjäril bollar. Ammoniak är en effektiv katt myggmedel, men kan ha oönskade bieffekter på din gård. Till slut kom ihåg att även om du kanske inte vill att katten i en viss del av din trädgård, du även inte vill skada din trädgård, vänner och familj, eller djuret. Välj produkter som är säkra för alla inblandade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.