Vad är en Slicker Brush?

En slicker borste är ett sällskapsdjur grooming verktyg som syftar till att undanröja mattor samtidigt dra ut döda håret och försiktigt stimulera huden, ta bort lager av döda hudceller och främja hälsosamma omlopp. Många människor gillar att använda en slicker borste vid slutet av en grooming sessionen eftersom det tillför en särskild glans på djurets päls, och vissa djur njuta av den milda repor sensation. De flesta sällskapsdjur tillförsel butiker säljer slicker borstar i olika konfigurationer för att uppfylla olika behov, allt från större penslar för hundar till mindre, mjukare borstar för katter och kaniner. är Pinnarna en slicker pensel vanligtvis tillverkad av mycket tunn metalltråd, och de är monterade på ett mjukt skum eller gummimatta, orsakar borste för att likna en tråd hårborste. Många slicker borstar är kvadratisk eller rektangulär, det är också möjligt att hitta runda och ovala penslar. Den mjuka mattan av borsten ser till att den enskilde pinnar några få ge, så att de inte kommer att skada djuret som penseln används. Om du vill använda en slicker pensel, ett helt enkelt kör penseln över pälsen djuret, som arbetar i samma riktning som kärnan i håret. Om du använder borste för att avlägsna mattor, använda den sakta och börja i botten av mattan för att sakta detangle det, dra ut de döda och tovigt hår. Om en matta är särskilt stor eller envis, planerar att anfalla det i flera steg, genom förlängda borstning kan irritera huden och dra ut friskt hår, gör djuret obekväm.

Undvik att använda slicker penslar runt ansiktet och om öronen. Om ditt djur sprider, dra håret ur slicker pensel som du använder det för att hålla den effektiva, och överväga att få en sprider slicker borste, som pinnar på två olika höjder för att samla in så mycket hår som möjligt. Du kan avsluta med ett gnugga med en mjuk trasa om du vill, även om det säkert inte krävs.

När du köper en slicker pensel, se till att hitta en storlek som fungerar för ditt djur. Du kanske också vill testa pinnarna mot mjukare hud på armen för att se hur de känner till olika nivåer av påtryckningar. Börja med små sessioner slicker borste så att ditt djur att vänja sig vid känslan, medan många katter och hundar njuta av det, kan det kännas lite konstigt i början.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.