Vad är Water Snakes?

Vatten ormar är något av ett stort antal ormar att simma och jaga i vattnet. Vatten ormar finns i hela världen, och även om inte ofta giftiga, då de kan vara några av de giftigaste ormarna i världen. Av denna anledning bör försiktighet iakttas när de ställs inför ett okänt vatten orm.

Även om alla ormar kan simma, vissa är särskilt hemma i vattnet. Dessa ormar, som omfattar cottonmouths, Northern ormar vatten, asiatisk ormar vatten, kan Rainbow vatten ormar och mangrove ormar, vara mycket farligt för stackars badare eller simmare. Samtidigt, vatten ormar har inget att driva bort av, vilket gör deras slår mycket långsammare.

De flesta ormar, även vatten ormar, är helt enkelt inte lika effektiva i kampen när off mark. Av denna anledning kommer de tenderar att inte attackera inte provoceras. För det mesta kommer vatten ormar rymt snarare än kamp. Som sagt, om en orm känner sig hotad eller hörn, eller oavsiktligt Jarred, kommer det att surra sannolikt ut. När det gäller lite vatten ormar, en sådan händelse kan vara dödligt. Det bästa du kan göra för att undvika oönskade möten med vatten ormar är att hålla sig borta från platser där vatten ormar vill sola sig. Första hand innebär detta överhängande trädgrenar. Många vatten ormar ligga upp på grenarna för att samla in solljus, och sedan släppa ner i vattnet om de upptäcker rörelse. De är inte sjönk till angrepp, är de faktiskt försöker fly, men om de råkar landa på en båt eller på en simmare kan de panik och attack. I Nordamerika, bara en vattnet ormar är giftiga: det Cottonmouth vatten Moccasin. Vatten mockasiner är relaterade till skallerormar och copperheads, och kan vara dödligt giftiga. De har trapjaws som kan knäppa stängas snabbt och med stor kraft driver sin giftiga huggtänder djupt in i köttet. Deras namn kommer från deras vana att ligga med munnen agape, visar den vita inredningen. Även om det ofta baktalade som aggressiv, vatten mockasiner är faktiskt ganska fogliga. I allmänhet kommer vatten mockasiner undvika människor, inte provocerade på något sätt. Ett antal icke-giftiga ormar vatten lever i Nordamerika också. Dessa inkluderar Florida grönt vatten orm, den Diamondback Water Snake, den bruna vattnet ormen, saltet träsket ormen, den plainbelly vatten orm, och den södra banded vatten orm. Ingen av dessa vatten ormar är aggressiva eller giftiga, men ett antal av dem är åtminstone något liknande i utseende vatten mockasiner, bör man ändå, om inte identifieringen är säkert.

I Sydamerika är en av de vanligaste vatten ormar är mangrove ormen från Venezuela och öarna Trinidad, Tobago, och Guianas. Även om det inte giftig, är mangrove vatten ormar ganska lätt provocerade och deras bett är smärtsamma och kan orsaka infektioner. Den asiatiska vatten orm, finns i hela Sydostasien, Kina, Indonesien och delar av västra Asien, är en annan icke-giftiga vatten orm. Asiatisk vatten ormar är ganska fogliga, och kommer sällan angrepp såvida extremt provocerade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.