Vad är Skalär väder?

Skalär väder avser den påstådda förmågan att ingenjör väder med hjälp av "nya" längsgående elektromagnetiska (EM) vågor för att skapa geografiska områden av värme och kyla i atmosfären eller havet på långa avstånd.

Normal temperaturförändringar inleda stora klimat-effekter såsom torka, regn, orkaner, tornados och andra fenomen. "Scalar väder krig" har i uppdrag att inleda sådana händelser, och minskning eller förvärrad befintlig eller naturligt förekommande händelser. Skalär väder kan också påstås manipulera jetströmmen genom att införa områden med högt respektive lågt tryck. Detta kan effektivt trycka jetströmmen norr eller söderut för att styra en storm. De som prenumererar på skalär väder krig tro en nyligen storm förbättras och regisserad av denna teknik var orkanen Katrina som drabbade USA Gulf Coast i augusti 2005.

Skalär vädret är en av de hetaste konspirationsteorier av nya århundradet, men dess rötter går tillbaka flera decennier. En av dess ledande förespråkare, Lt Col Thomas Bearden (pensionerad Army), hävdar att Nordamerikas Vädret har varit internationellt manipulerade av vapen av skalära väder under de senaste fem decennierna. kan "hybrid" längsgående EM våg par påstås produceras för skalära väder kontroll kan projiceras från varje punkt på jorden med balk sändare. Vågen paret, som sägs vara electrogravitational, kan påstås vara riktade genom jorden och hav transekt på en viss geografisk plats, orsakar en störning eller rutmönster. "Grid moln" sägs vara en av de kontrollampa tecken på konstlad manipulation av vädret. Det kraftfält skapas i korsande zon kan manipuleras för att fylla med strålande värme eller kyla.

Prenumeranter fordran avseende skalära väder krig är att orsaka stor ekonomisk skada för en nation, såsom Förenta staterna, för att skapa en eventuell kollaps genom en rad omfattande "naturliga" katastrofer. Bortsett från vädret, kan EM vågor också användas för att orsaka jordbävningar och vulkanutbrott. På sin hemsida citerar Bearden Secretary of Defense William Cohen på 1997 Department of Defense (DOD) presskonferens om terrorism:
Andra utövar även i en eko-typ av terrorism som innebär att de kan förändra klimatet, avräknas jordbävningar, vulkanutbrott på distans med hjälp av elektromagnetiska vågor Så det finns många geniala hjärnor där ute som är i arbete hitta vägar där de kan utlösa terror på andra nationer Det är äkta, och det är skälet till att vi måste intensifiera våra ansträngningar.
Det erkänns vidare att EM vågor av tillräcklig omfattning kan användas för att inaktivera flygplan, nästan knackar dem från himlen, förstöra satelliter och störa mänsklig hjärnvågor. Vissa tror en avancerad form av denna teknik skulle kunna massa tankekontroll.

Bearden fordringar scalar väder vapen utvecklades först 1976 av KGB och säljs till "en skurkstat japanska gruppen" 1989, kvar på ryska territorium under gemensam kontroll. Det är från denna plats som nordamerikanska vädret fortsätter att vara manipulerade, enligt Bearden.

Bearden och andra tar USA: s svar på skalär väder krig är High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Grundades av två grenar av den amerikanska militären och universitetet i Alaska, HAARP: s egna uppsatta mål är att "förstå, simulera och kontrollera jonosfärisk processer som kan förändra prestanda för kommunikation och övervakning. "

På 1990-talet uttryckte en handfull amerikansk fysiker deras oro i vetenskapliga tidskrifter över eventuella utnyttjande av HAARP. I huvudsak de förklarade att HAARP kan användas som ett vapen, ta ut flygplan och missiler eller störa kommunikation över stora områden av jorden. Bernard Eastlund, en fysiker som arbetade med HAARP tidigt föreslog applikationer vapen typ som använder högfrekventa vågor att ta ut missiler eller hantverk. HAARP tjänstemän hävdar Eastlund patent infördes aldrig i sin utformning och bortse rykten om HAARP som ett vapen, eller används för skalär väder kontroll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.