Vad är Boxer Valpar?

Boxer valpar växer till underbara medelstora hundar som kan göra stor hushåll sidan om många familjer, men som alla hundar boxare har särskilda egenskaper eller personlighetsdrag som bör beaktas innan valet att få boxer valpar.

>

Boxer rasen har sina rötter i 1700-talet brabanter Bullenbeisser , en brukshund som används av den tyska eliten att jaga vildsvin. Av 1800-talet denna ras använde BOSKAPSUPPFÖDARE som en arbetarklass hund. Redan vid denna tid brabanter ansågs vara ett utmärkt husdjur då det inte var hårt arbete, och fick rykte om sig att vilja behaga sin ägare. är det att en föregångare till den engelska bulldogg var korsavlade sedan med en brabanter någon gång runt 1830, för att producera boxer valp. The Boxer fick sitt namn för sin tendens att använda sina framben när de slåss och spelar. Den tyska Boxer Klub av 1860 populariserade s rasen, och genom 1925 Boxer har använts för polisarbetet.

1915 American Kennel Club (AKC) erkände den första boxer mästare, och 1949 en boxare vid namn "Bang Away" vann den mest prestigefyllda utställning i världen-i Westminster. Bang Away vann även 121 Best in Show utmärkelser på bara en 6-årsperiod. The Boxer rasen hade anlänt! P

Dagens Boxer är fortfarande präglas av ett behov av intensiv interaktion och aktivitet, både mentalt och fysiskt. Boxers kräver dagliga promenader, men bör inte hållas utanför eftersom de inte bara behöver ditt sällskap, men deras kort päls inte skyddar dem mot kyla och deras korta nasal passage gör det svårt för dem att andas i varmt väder. Boxer ägare skämt som boxare behöver temperaturer mellan 72 till 74 grader Fahrenheit (21-22 grader Celsius).

Boxers är "knä hundar" trots deras rejäl storlek på ungefär 60 pounds (27 kilo) fullvuxen. Av denna anledning som de och deras ägare kommer att gynnas av lydnad klasser. Boxers är mycket kärleksfull och kommer att följa dig från rum till rum, så om du letar efter en hund att ligga i soffan hela dagen, inte få en boxare valp! Boxers är varsam med barn, men på grund av sin storlek skulle kunna slå över mycket små barn eller spädbarn slump.

Boxers är "clowner," ofta spinning små donuts när upphetsad eller slingrande på ryggen, och de är extremt intelligent. Av denna anledning kan de också vara envis ibland. Boxers är inte lämpade att vara vakthundar, men de kommer bark och skydda huset och familjen. De är inte aggressiva av naturen. Om du har egendom som du vill ha bevakning, ett övervakningssystem är en bättre idé.

Om du har en familj med barn som är gamla nog att ta hand om ett husdjur , och om att PET kommer att vara välkomna i huset och kommer att få mycket uppmärksamhet, motion och mental stimulans, då en boxare valp kan vara precis den ras du är ute efter att göra familjen komplett.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.