Vad är en deg Vispa?

Blanda

degen kan vara en uppgift. Det är den främsta orsaken till uppfinningen av degen visp. Som ett köksredskap som gör det mycket lättare att blanda de nödvändiga ingredienserna för att skapa deg, kommer användningen av en deg vispa säkerställa att blandningen är ordentligt blandad innan knådande börjar. p

Dough vispar vanligtvis konstruerade med ett stadigt trähandtag som är tillräckligt lång för att tillåta användaren att bibehålla tillräckligt inflytande så att den våta och torra ingredienserna kan blandas jämnt och snabbt. Till skillnad från att försöka blanda degen med händerna, det avrundade rostfritt stål vid bearbetning slutet av degen vispa arbete genom att blanda så att det inte finns några klumpar att hantera.

Kombinera degen ingredienser i en bunke, kan degen visp användas för att blanda de torra ingredienserna i den våta element med lätthet, gradvis förtjockning blandningen till rätt konsistens. Göra degen med degen vispa tar mycket mindre tid, och kommer att leda till en fast massa som lätt kan knådas ett par gånger och sedan avsatts för att öka.

En deg vispa kan också användas för att blanda deg för kakor samt bröd. Den spiral byggandet av degen vispa kommer att arbeta degen till en perfekt blandning blandning av mjöl, mjölk och förkorta som lätt kan tillplattad klippa bort kakor eller rulla in kex för hand. kan även cookie dough vara beredd att snabbt och enkelt med degen visp. Från vanligt socker kaka degen till en blandning av deg som är rika med chocolate chips eller olika typer av nötter, kommer degen vispa arbeta i alla torra ingredienser så är det äntligen kommit ut med även mängder chips, nötter, kanderad frukt eller vad andra tillsatser krävs.

Rengöra degen vispa tar ingen tid alls. Den trähandtag är förseglad med ett lager av polyuretan och är resistent mot skador i vattnet. Detta innebär att degen visp kan antingen tvättas i diskhon eller placeras i diskmaskinen.

Hitta en deg vispa är lätt. Den vispar säljs i de flesta köksbutiker och i hemmet och delar kök med många exklusiva varuhus. Många modeller är prissatta för en budget, så nästan vem som gör bröd regelbundet kommer att tycka att äga en deg vispa är inte mycket av en finansiell investering. Men även den blygsamma kostnaden snart kommer att betalas i tid att degen vispa nedskärningar från förfarandet för nästan alla typer av deg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.