Varför Popcorn Pop?

Popcorn är lätt en av de äldsta och mest kända av alla tilltugg. Känner till några av de tidigaste kända civilisationerna i den nya världen, begreppet poppar majs för en härlig behandling är nu vanligt i hela världen. Men vad är det som gör popcorn pop? Lösningen är enkel. Popcorn är möjligt på grund av vanliga gamla fukt.

En av de första sakerna att förstå om poppar majs är att varje torkad kärna behåller en liten mängd fukt. Det är viktigt att säkerställa att det poppar processen kan äga rum. Genom att tillämpa en uppvärmning agent till popcorn, expanderar fukt och tvingar den inre av kärnan för att spränga igenom skrovet. Samtidigt kan kombinationen av värme och fukt orsakar fluffiga vita struktur som definierar behandla. har flera olika metoder använts i framställningen av popcorn. Kombinera flint corn kärnorna i en metallbehållare med en liten mängd olja är en av de äldsta metoderna. Behållaren skulle vara förseglade med lock, för att förhindra dök majs från att flyga ut ur behållaren. Genom att hålla behållaren över en öppen eld och försiktigt skaka innehållet, stiger temperaturen gradvis till rätt nivå och kärnorna börja pop öppna.

Tillsammans med hjälp av en öppen eld, är det också möjligt att använda sig av en rad topp. Samma princip skulle gälla. Olja och torkad popcorn kärnor placeras i en metall pan, täckt med ett lock, och sedan försiktigt skakad över gaslåga eller Electric Eye. I en kort tid, börjar popcorn till pop. Lägga lite smör och krydda ger den perfekta familjen mellanmål.

Under mitten av 20th Century, blev elektriska popcorn knäppar mycket populär. Många av dessa modeller inneburit en bas med ett elektriskt värmeelement, och en klar plast. Olja och popcorn placerades i skålen av värmeaggregat, sedan täcks med den höga klara kroppen. Detta gjorde det möjligt att se på popcornen började pop och fylla kroppen. När alla kärnorna var stoppade, stängdes av enheten och plast nonchalansen över att fungera som en skål för den nyligen stoppade majs.

Varmluft poppers kom på modet under 1970-talet. Tanken bakom denna typ av popcorn anordningen för att producera en stadig ström av varm luft som skulle orsaka popping åtgärder. Eftersom ingen olja var nödvändigt ansågs popcornen vara friskare. Salt och andra kryddor tillkom efter popcornen förberedd med en varm luft Popper var hälls i en serveringsskål.

Tillkomsten av mikrovågsugnen förändrat hur de flesta människor njuta av popcorn evigt. Dag, att många människor köper paket med mikrovågor popcorn kan popped inom tre till fyra minuter. Tillsammans med låg fetthalt versioner, är det också möjligt att köpa mikrovågsugn popcorn som är smaksatt med olika kryddor och örter, samt med en karamell beläggning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.