Vad är Steel Cut Oats?

Ibland kallas havre skotsk eller irländsk havre, stål skära havre härleda sitt namn som ett resultat av den process som används för att förbereda korn av havre för konsumtion. Som en av de härdigaste formerna av beredd havre, stål skära havre är utmärkt för användning i sådana gamla tid favorit rätter som europeiska gröt.

Precis som med alla typer av beredd havre, stål skära havre är gjorda av havre korn som skalats och ångkokt. Generellt är de färdiga havre gryn som är avsedda för beredning som stål skära havre är också rostade, hjälpa till att släppa en förbättrad smak av havre gryn. Stora stål blad används för att hacka krossgryn i två eller tre stycken, vilket stål skära havre med en textur som är chewier och grövre än de flesta andra former av havre.

Stål skära havre innehåller alla näringsvärde finns i någon form av havre. Medan vissa människor tenderar att tro att innehållet av vitaminer och näringsämnen i stål skära havre är överlägsen jämfört med andra former av havre, det finns ingen verklig dokumenterat bevis för detta. Det verkliga värdet av stål skära havre är mer i bättre smak och grövre kvalitet havre. Eftersom strukturen på stål skära havre är fast i jämförelse med tjocka eller tunna havregryn, en del människor föredrar att använda havre stål styckas på ett antal recept, inklusive bröd och kakor. I själva verket, skära havre stål kan användas i alla recept som krävde havregryn. En viktig sak att tänka på är att anpassa tillagningstiden då utnyttja den typ stål skära havre. Generellt använder stål skära havre kommer att öka tillagningstiden med hälften, och i vissa fall till och med dubbelt tillagningstiden.

medan stål skära havre är svårare att upptäcka att havregryn är det möjligt att köpa sorten stål minskas från stormarknader hälsokost samt beställa direkt online från flera distributörer. Vanligtvis kommer stål skära havre kostar lite mer än de mer kommersiella typer av havre, men för alla som föredrar de härdigare smak och konsistens, är kostnaden anses vara väl värt investeringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.