Vad är Holland gröna?

Holland greener är en populär medlem i Brassica rapa familjen greener, med ett löv som är relativt stabil och idealisk för matlagning. Denna speciella typ av kål gröna skapas som en hybrid blandning av kinakål och skäggstubb rova. Precis som är fallet med flera olika typer av greener, kan bladen Holland greens skördas när anläggningen är liten. Holland greens kan också ges möjlighet att växa sig stora och sedan skördas, klippa, och kokt ner för att skapa goda sida rätter på ett sätt som liknar collards eller greener senap.

Liksom många typer av greener, är det möjligt att plocka bort blad från Holland greener och lämna den viktigaste anläggningen intakt. Detta kommer att möjliggöra ytterligare blad som ska växa och så småningom tas upp för en mängd olika användningsområden. Den yngre lämnar tenderar att vara mindre och mycket anbud, vilket gör dem idealiska för användning med andra greener som en del av kalla sallader. När skördas ny tillväxt, kan Holland greens försiktigt slitas, mycket på samma sätt som salladsblad är förberedda för sallader. Som bladen Holland greens fortsätter att växa, de blir tåligare. Detta gör att äldre Holland greenerna idealisk för att hacka eller skära för varma grönsaksrätter sida. Holland greens kan kokas ner med en blandning av kryddor och smaktillsatser, på ett sätt som liknar rovblast, grönkål, eller collards. Den kokta bladen kan också noggrant tömmas och strimlad för användning i dalar, på ett sätt som liknar spenat. Eftersom Holland greens har en mycket mild smak, kommer de att absorbera andra smaker lätt, vilket gör dem idealiska för användning i recept där ett antal olika ingredienser.

Kallas i vissa platser i världen som Tyfon greener, är Holland greens allmänhet säljs som färska produkter, men det finns några märken av fryst skära Holland greener på marknaden. Allmänhet kommer mer exklusiva livsmedelsmarknader erbjuda färsk Holland greener under våren och sommaren år, med frysta sorter tillgängliga året runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.