Vad är Corned Beef Hash?

överblivna Om du har bringa, för mycket corned beef på sidan, eller precis som antennen är corned beef hash en läcker frukost eller kvällsmat maträtt.

Självklart börjar corned beef hash med corned beef. Corned nötkött är nötkött bringa speciellt bevaras. Det är ofta en tuff skära av kött och är vanligtvis långsam rostade eller kokta i en långsam spis än en fråga om flera timmar. Corned nötkött finns även i de udda torg burkar som öppnas med metall "nycklar". Den sistnämnda används vanligtvis för corned beef hash. att göra en "hash" av något är en engelsk term för antingen Messina upp en situation, eller bara kasta något tillsammans. Corned beef hash är ett av dessa "slänga ihop" rätter. Den har sina rötter i kolonial Amerika, då corned beef var en viktig stapelvara eftersom det var bevarad.

Folk utvidgas rätter och gjort det mesta av vad de hade, så matlagning slutet bitar av corned beef med tärnad potatis vettigt vid utfodring av en stor familj. Receptet fanns i Fannie Farmer Cookbook 1918, trots att det hade varit populärt längs järnvägen linjer och om chuckwagons för åren före. Att göra corned beef hash, börjar en kock genom att dela den Corned nötkött i tärningar, eller genom att bryta upp konserverat kött. Kocken tärningar sedan en medelstor lök och om han gillar strimlad potatis, galler ett par råa sådana. Annars, kuber han två eller tre medelstora potatis och ställer dem att laga mat (endast om de är i kubik). När potatisen är klar, blandar han dem med corned beef, lök och kryddorna som salt, peppar, torr senap och vitlök efter smak. Han bryter ett ägg i denna blandning och sätter det i ett icke-stick stekpanna och pommes frites hash tills allt är knaprigt och brunt. Några tappra själar toppar corned beef hash med ett stekt ägg och servera med rostat bröd. Andra fungerar det med pannkakor, våfflor eller med äggröra på sidan.

kan Corned beef hash också användas för att paprika grejer klocka, eller tillagad med rivna rödbetor för något som kallas "röd flanell pölsan. Det är en hemtrevlig, jordig maträtt som varit i Amerika nästan sedan Amerika har varit ett självständigt land.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.