Vad är mexikanska Cornbread?

mexikanska kornbröd är en variant på standard kornbröd som lägger flera ytterligare lager av smak. Krispiga på utsidan, är mexikansk kornbröd fuktig och anbud på insidan. Den kornbröd kan bakas in i en pone eller förberetts sektioneras skillets att skapa lika stora trekantiga delar som är idealiska för enskilda portioner. Det finns flera ingredienser som ger mexikanska kornbröd sitt färgstarka utseende och distinkt smak. Enkel Cornbread består av ägg, mjölk, majsmjöl, en liten mängd mjöl och matolja. Alla dessa ingredienser finns också närvarande i den typiska mexikanska Cornbread recept, plus flera andra som ger en helt ny dimension till den färdiga produkten.

För att konvertera en standard kornbröd recept i en äkta mexikansk mat, jalapeño paprika är viktiga. Paprikorna måste vara seedade i förväg och malet i bitar som ska laga grundligt under bakningen. Både röda och gröna sorter av Hot Peppers är idealiska för användning i mexikanska kornbröd recept.

Tillsammans med paprika, hjälper grädde stil majs för att lägga till en annan struktur på kroppen av bröd. Kombinationen av de gula kärnor på majs med de röda och gröna heta paprikorna fungera mycket bra, ger den mexikanska kornbröd en tilltalande presentation. Dessutom vätskan från grädde stil majs bidrar till att ge kornbröd en smidigare konsistens än hittas med grundläggande kornbröd recept. Det är inte ovanligt att lägga finhackad lök till blandningen också. p

Många människor är förvånad över att riven ost används också i mexikanska kornbröd. Vanligast, mild eller vassa cheddar är riven och blandas direkt i kornbröd smeten tillsammans med majsmjöl, mjöl, ägg, mjölk, majs och paprika. En liten mängd ost kvar att strö på toppen av kornbröd smeten när den är redo att gå in i ugnen.

Medan många människor tänka i termer av att mexikanska kornbröd som pone som är skuret i sektioner eller med en uppställd järn KASTRULL att göra enskilda portioner, det kornbröd kan också användas som övre skorpan för mexikansk stil grytor. På grund av blandningen av smaker som skapats av majsmjöl, paprika, lök och cheddarost, kan skorpan förbättra både utseende och smak i grytan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.