Vad är en Ravioli Kavel?

En ravioli kavel är en typ av kavel som är speciellt utformad för att göra ravioli. Huvudsak de kavel fungerar som en stämpel, komprimera kanterna på ravioli och sedan skära dem isär. Detta kök verktyg kan vara mycket användbara för människor som vill göra ravioli hemma, men det finns andra metoder som kan användas för att forma och ravioli klippa, inklusive ravioli mögel och en ravioli sågsvärd för pasta maskiner.

Ravioli fyllda pasta skärs i fyrkantiga påsar. När kockar använder en ravioli kavel rullar de ut pasta degen, sked ur åtgärder för fyllning, och sedan lägga på ytterligare ett ark pasta degen ovanpå. Den kavel har gått långsamt och stadigt över lager av deg och fyllning, och eftersom den rör sig över degen, klämmer den degen i prydliga påsar och försiktigt betyg den så att ravioli kan dras isär med lätthet.

Vissa människor tycker att det är lättare att använda en ravioli kavel än andra verktyg för att göra ravioli. Ravioli fästen för pasta beslutsfattare, till exempel, kan bli extremt rörig, och om kalibreringen är något lite, kommer de helt enkelt mangel deg och fyllning tillsammans. Ravioli formar kan också vara svårt att använda igen eftersom de två halvorna av mögel måste vara perfekt matchade för ravioli att komma ut ordentligt. Förutom att användas för ravioli, en ravioli kavel kan också användas för andra fyllt livsmedel och dumplings, såsom pierogi, miniatyr omsättning, och fyllda godis. Flesta ravioli rullande pinnarna är tillverkade av träsniderier, även om vissa har metal inserts, trä rullande stift brukar i allmänhet vara bättre.

När du använder en ravioli kavel, det är viktigt att lätt mjöl arbetet ytan och kavel, för att hindra degen från snagging eller fastnar. Helst ska kavel aldrig tillåtas att bli blöt, eftersom det kan spricka, eller rost, i händelse av en brödkavel med metallkomponenter. I stället bör ravioli kavel rengöras med ett bakverk borste eller torkas av med en trasa. Om bakverk fastnar, kan en fuktig trasa användas för att torka av kavel. Det är också en bra idé att hänga en ravioli kavel så att det inte deformeras av liggande i en låda eller att slås med andra köksredskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.