Vad är Mock Tender Roast?

En håna anbud steken är så därför att det är allt annat än anbud om det inte är speciellt förberedda. Det är en minskning av nötkött som också kan kallas chuck biff, chuck anbud stek eller bog anbud, bland annat namn. Det kan också säljas som en stek snarare än som en stek, beroende på hur köttet styckas. Köttet skärs längs vad som kallas chucken primala, som är det område av djuret som börjar vid halsen, innehåller axeln och slutar på femte revbenet.

De flesta chuck biff skär som en modell anbud roast är kända för utmärkt smak. Tyvärr kan du missar smak om du måste tugga en hård köttbit. Av denna anledning är hånar anbud steken tillagas ofta genom Bräsera eller stewing köttet med fuktig matlagning metoder som hjälper till att mjuka upp köttet och göra det lättare att tugga. Marinering köttet i förväg, speciellt om de simulerade anbudet steken skärs i Kabobs, kan också bidra till att bryta ned några av de seghet.

Chuck nedskärningar tenderar att vara billigare i genomsnitt än andra mer anbud avsnitt av nötkött . Det kan därför vara värt att gå till det extra besväret att Bräsera eller stewing, eftersom du brukar spara pengar på priset per pund. Ett särskilt populärt sätt att förbereda hånar anbudet steken använder cut göra grytstek, som bakas i vätskor eller ibland beredd på spisen. Några recept förespråkar fortfarande marinering av kött före gräddning, eller krydda köttet några timmar före tillagning det.

Många kockar rekommenderar att du använder vin eller andra sura ämnen för att producera några uppdelning av fibrös vävnad i detta nötkött cut. Rödvin är en särskilt bra ihopkoppling för Bräsera, stewing eller kruka stekar. Om du inte tycker om vin, kan du använda andra syror, som en liten mängd ättika för att skapa en mer anbud stek.

Om du ska köpa håna anbud rosta från slaktaren butik, kan du begära att steken skäras tunt eller halveras om du hellre laga steken som en biff. Ett sätt att förbereda tunnare nedskärningar är att marinera dem, helst över natten, och sedan grilla dem. Om de serveras i mycket tunna skivor, är biff varianten oftast lättare att äta. Kryddor och marinad kan enkelt ersätta denna minskning för andra dyrare skär som tri-tip.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.