Hur kan jag göra Delicious Drop Kex?

Kex är en läcker behandla, särskilt när det serveras färsk och varm från ugnen. Även om många av dessa förlitar sig på snabba mixar för kakor, beståndsdelen listan och förberedelsetiden är så kort, blandar inte verkligen behövs. Plus, genom att dessa heta sammanfattning bröd från början, får du bättre smak, mindre natrium och tillfredsställelse att veta att du kan vara en utmärkt bagare utan hjälp. P

Många kex är rullas ut och sedan skuren i omgångar. En snabb genväg är att göra läckra släppa kex. Dessa är helt enkelt gjort, och du hittar många recept på dem. En enkel att följa är att använda ungefär två tredjedelar av en kopp (5-6 matskedar eller 75-90 gram), förkorta med smör det självklara valet, med 2 koppar (240 g) mjöl. Det här receptet kräver också en tesked (4,75 g) bakpulver (du kan använda 2 teskedar om du vill ha en större ökning), fjärdedel tesked (1,19 gram) salt, och åtta fluid ounces (en kopp eller 0,24 liter) på mjölk. Hur du förbereder släppa kex är den viktigaste delen. Alltid ha två saker i åtanke: att hålla ingredienser kallt och inte overmix. Också förvärma ugnen till 450 grader F (232,22 grader C) innan du börjar, eftersom blandning endast tar några minuter att utföra. Du huvudsakligen börja med alla torra ingredienser (mjöl, salt, bakpulver) och du vill blanda dessa något tillsammans. Därefter ska du skära kallt smör i mixen. Vissa människor lyckas med knivar, men om du har en KAKMÅTT till hands, kan du enkelt integrera kallt smör och mjöl tillsammans. För många är den enklaste metoden att skära upp det kalla smöret i de torra ingredienserna blandas och sedan använda en KAKMÅTT att blanda mjöl och smör. Du kan se när de ingredienser som är helt blandad när degen har en "majsmjöl" titta på den, och det finns inga stora bitar eller synliga små bitar av smör som återstår att blandas.

Nästa steg i att skapa droppe kex är viktig: Lägg kall mjölk till smör /mjöl deg. Sedan snabbt med så få uppväcker som möjligt, blanda smör och mjöl och mjölk. Använd inte en mixer för detta steg, eftersom overbeaten kex blir hård istället för knäpp. Om du gör en brunn med de torra ingredienserna och häll över mjölken i det här bra, kan du oftast utföra blanda i degen tillsammans med cirka fem till sex förnuftig rör om med en stor sked.

Med hjälp av en tesked eller matsked beroende på storleken du vill att dina kex, släpp degen på en smord eller icke-stick bakplåten. Ge större kex ungefär två inches rymden (5,08 cm) mellan varje kaka så att de inte går samman. Mindre kex, storlek ca tesked, kommer baka snabbare, och även mer jämnt, och du kanske vill undvika att använda mer än en matsked belopp. Du kan runda toppar varje droppe kex genom att placera skeden över toppen och trycka ner en aning, eller så kan du lämna toppar ensam.

Mindre kex kommer grädda i cirka 12-15 minuter. Som de lagar mat, kolla botten av kex för en rik brun färg för att avgöra doneness. Du kan också borsta toppar droppe kex med lite smör för en något brunare topp.

Drop kex är utmärkta serveras med sås, med smör och sylt till frukost, eller du kan konvertera dessa lätt göra bröden i en klassisk efterrätt. Genom att lägga till en liten mängd socker, ca 2 msk (28,47 g) till kex recept, kan du skapa en utmärkt bas jordgubbsmousse med läckra drop kex. Enkelt dela kex och lager med vispad grädde och skivade jordgubbar för en yummy hemgjord dessert.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.