Vad är några olika typer av Kanapéer?

Vissa människor tror att snittar måste utarbeta smårätter som serveras på eleganta middagar, är det faktum att de grundläggande kanapé kan vara mycket casual. Vem som helst kan förbereda snittar som är idealiska för olika tillfällen. Här är några exempel på olika typer av snittar som är lätta att göra och kan användas för alla typer av evenemang.

För nybörjare är det bäst att börja med något mycket enkelt. En grundläggande kanapé recept kommer att göra gott bruk av objekt som är typiskt i köket. Till exempel kan grunden till kanapé bli en runda smör smaksatt knäckt, eller ens en fyrkant Saltine knäckt. Lägg sedan en liten bit ost. Om du känner festlig, använda riven ost istället. Till sist, lägg en skiva pepperoni.

Gör som många av dessa tre delar snittar du vill, sedan glida in dem i ugnen en liten stund, så att osten smälter och brödet och pepperoni värma. Även om dessa inte nödvändigtvis perfekta snittar för en formell kväll, de är perfekt om du har vänner över för en eftermiddag med att titta på sport.

Canapé recept för något annat som är enkelt men lite mer formellt är lika lätt att arbeta med. T. ex. börja med en rund knäckt toppad med grädde ost. I detta scenario, kan du enkelt lägga till frukt som ananas eller ett körsbär. Att variera programmet lite, kan du använda små delar av rostat bröd i stället för en knäckt. Den mellersta ingrediensen kan vara en enkel kyckling pate, toppad med någon slags garnering en aning färg, såsom en del av en druva tomat. Snittar som kan serveras kall är realtid sparare, och kan se riktigt elegant.

Tyvärr är vissa människor förknippar servering av snittar med hög samhället och tror att bara vissa typer av livsmedel är värda en samman till en ordentlig kanapé. Verkligheten är att en kanapé endast kräver en kombination av tre delar som utgör en bas, mellersta och översta lagret. Därifrån kommer framgången med snittar vila helt enkelt på hur läckra kombinationen trio råkar vara, och hur visuellt tilltalande de snittar bli. Det spelar ingen roll om de är förberedda för en ledig kväll hemma, eller för distribution på en formell mottagning. Så länge kanapé receptet smakar och ser bra ut, kommer den att fylla räkningen.

Canapé recept som passar alla tillfällen kan hittas i många kokböcker, såväl som online. Om du inte kan hitta en kombination som du gillar, tänk sedan om vilka typer av livsmedel din familj har och komma med kanapé recept som kommer att visa att kanapéer är tänkt att vara roligt och njutbart för alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.