Är Green Jasmine te bra för dig?

Det har skett ett antal studier förklarar fördelarna med grönt te. Grönt te, som är plockade tidigare än de mer välkända svart te, vilket leder till mindre oxidation, kan ha hälsosam egenskaper. Den innehåller antioxidanter, som kan anges för att minska effekterna av åldrande, och många anser att undersökningar av te tyder den ökar lindrigt ansträngningar viktminskning, och är särskilt användbar för att minska en liten mängd magen fett. Nyligen har det skett en del undersökningen om hälsoeffekterna av grönt jasmin te, som innehåller doftande jasmin blommor med grönt te blad.

Jasmine är angenämt aromatisk växt som har vissa potentiella hälsoegenskaper. Den kan lätt främja avkoppling och lugn. Vissa uppblåsta påståenden, som inte har bevisats, inte föreligger för jasmin fördelar. Det har varit tippad som en potentiell cancer kämpar agent, ett afrodisiakum, och ett ögonblick viktminskning bota. Eftersom forskning om grönt jasmin te, dessa påståenden har ännu inte fullt stöd och människor ska ta dem med en nypa salt.

Detta betyder inte att dricka grönt jasminte är ohälsosamt eller utan hälsofördelar. Som nämnts, kan det hjälpa något lugn stämning, och vissa studier tyder på att exponeras för doften av jasmin ensam kan ge en lugnare sinnesstämning. Många andra örter ger snarlika fördelar, men det finns något som pekar på att jasmin tillägg till te skapa hälsofrågor för de flesta. Men de personer som tar antikoagulantia som warfarin (Waran ®) bör vara medvetna om att grönt te kan ha en effekt på hur warfarin som syntetiseras av kroppen, och kanske inte vill dricka grönt jasmin te.

En sak som kräver undersökningar om fördelarna med grönt jasminte i fråga, särskilt i relation till att lugna stämningen är att grönt te innehåller koffein. Det är inte känt om de två anläggningarna i kombination skulle omintetgöra en lugnande effekt, och de som inte sover bra bör undvika koffeinhaltiga ämnen i flera timmar före läggdags. Andra örtte som inte innehåller koffein kan vara användbara i detta avseende. Det finns även koffeinfritt former av grönt jasmin te, men det antytts att decaffeinating te kan minska dess potentiella hälsofördelar.

När det gäller huruvida grönt jasmin te är bra för människor, kan det verkligen bara föreslogs att det för de flesta människor är det inte dåligt. Det kan ha några lugnande fördelar och verkar inte vara farligt. De som bör undvika koffein vid alla tillfällen ska bara dricka koffeinfritt former. För de flesta människor, men är det verkligen smaken, mer än eventuella effekter på hälsan som gör detta te tilltalande. Den jasmin tenderar att söta grönt te smak och arom är verkligen en uppmuntran att dricka te.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.