Vad är en förlängning Ladder?

En förlängning stege, även kallad en teleskopiska stege, har skjutbara delar som kan dras ut för att öka längden på enheten. Många av dessa stegar i jämnt antal steg, till exempel 20, 24 eller 28 fot (ca 6,10, 7,32 eller 8,53 meter). Bekvämligheten med en förlängning stege är att den utdragbara glider lätt kan fällas så att det kan lagras på ett mindre ställe.

De flesta av dessa typer av stegar är enkla att använda, men det finns fortfarande ett antal säkerhetstips som måste följas. Det första är det ofta viktigt att undersöka var en förlängning stege kommer att användas för att säkerställa att den kan komma till önskad höjd. Den utvidgning som kommer att behöva dras ut och säkras enligt anvisningar från tillverkaren medan stegen är fortfarande på marken.

Ställa in enheten på en lämplig vinkel är nästa avgörande steg. Om stegen är upptryckt i brant eller för horisontell vinkel, kan stegen välter eller faller ner. Stegen fötter, eller stöder helhjärtat plantering den till marken, måste luta höger på ytan. Hinder som kan komma i vägen för stegen stabilitet också bör flyttas ur vägen.

Vid förlängning en förlängning stege en lång väg upp, en del människor väljer att bättre säkra basen. Detta kan göras genom att binda benen med rep eller säkra dem med en träskiva. Om anknytningen stege är på ojämnt underlag, t. ex. en gräsplätt, ett litet dike kan komma att grävas på den sida som vetter mot sluttningen. Detta medför att det sporrar på stegen fötter att gräva i djupare ner i jorden bör stegen blir skakig.

När basen av förlängningen stegen är säkert, är nästa steg i allmänhet för att testa stabiliteten på toppen. I toppen av stegen måste placeras på en jämn yta som inte är alltför nära kanten av den struktur man försöker klättra. Ibland installerar ett fåtal tillbehör kan behövas för att förbättra säkerheten. En stege stabiliseringsmedel kan användas, som består av ett par starka gummifötter bifogas en stång fastsatt i toppen av stegen. Dessa kuddar kan hålla sig till många ytor utan att skada dem, såsom glas, och förhindra att stegen från att falla bakåt.

Om stegen kommer att ge ett antal rundresor, vilket ofta är fallet när målningen eller fästande tak, kan det vara en god idé att skruva på toppen av stegen på ytan av strukturen . Detta kan bidra till stabilitet. Alternativt, om möjlighet finns, placera stege bredvid en intilliggande vägg eller fast struktur lägga en massa extra stabilitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.